22 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
22 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
22_jan

Γενικό προφίλ

Ίσως είναι σκόπιμο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην διερεύνηση των «πως» και των «γιατί», αναφορικά με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα αλλά και η σύνοδος Σελήνη – Ερμή θα βοηθήσουν στη σωστή εξαγωγή συμπερασμάτων είτε με διαισθητικό, είτε με λογικό τρόπο. Από το απόγευμα και μετά το τρίγωνο Σελήνης – Άρη θα βοηθήσει περισσότερο στην εξέλιξη των σχέσεων σας, με τους πιο «ζωηρούς» να αναλαμβάνουν δυναμικές πρωτοβουλίες και να εξαπολύουν τα βέλη του έρωτα τους προς...πάσα κατεύθυνση!

Κριός

Σκεπτόμενοι τις συνθήκες του αύριο, προσπαθείτε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ μα και να κάνετε εξοικονόμηση δυνάμεων. Ο προσωπικός σας στόχος είναι η βελτίωση των οικογενειακών δεσμών και η απαλοιφή των όποιων αρνητικών καταστάσεων. Απρόσμενες συναντήσεις έχουν τελικά ευτυχή κατάληξη ενώ μια είδηση που περιμένετε εδώ και καιρό θα σας λύσει τα χέρια.

Ταύρος

Οι προσπάθειες κάποιων να σας καθυποτάξουν τελικά πέφτουν στο κενό. Οι συντονισμένες ενέργειες αλλά και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων σας οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Μέσα από συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αντιλαμβάνεστε το πόσο αγαπητοί είστε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ και κυρίως να σεβαστείτε και τα θέλω των άλλων.

Δίδυμοι

Πολλά πράγματα αναζητούν λύση η οποία όμως αργεί να έρθει. Ίσως φταίει ότι τον τελευταίο καιρό τα έχετε...φορτώσει στον κόκορα. Περιμένοντας τις λύσεις μέσα από τους άλλους στερείτε τη δυνατότητα από τον εαυτό σας να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τις ευκαιρίες που δικαιούστε. Αισθηματικά φαίνεται πως κάνετε κάποιες «διορθωτικές» κινήσεις αλλά το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Καρκίνος

Με την παρουσία τριών πλανητών απέναντί σας έρχεστε να πάρετε το μάθημα της σωστής διαχείρισης των σχέσεων με τους άλλους. Καταπολεμώντας την παρόρμηση σας και καταστέλλοντας την εσωστρέφεια δημιουργείτε ένα προφίλ πολύ πιο προσιτό και ευχάριστο προς τους άλλους. Οι συνθήκες που υπάρχουν στην παρούσα φάση σας επιτρέπουν να διεκδικήσετε τον έρωτα που θέλετε.

Λέων

Με τόσους πλανήτες στον 6ο ηλιακό οίκο ο αντικειμενικός σας σκοπός για το κλείσιμο κάποιων εργασιών φαντάζει πιο εφικτός από ποτέ. Έχοντας κάνει τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορείτε σιγά- σιγά να προχωρήσετε σε πρακτικές εφαρμογές, χωρίς να κινδυνεύετε από λάθη και αναβολές. Στηριζόμενοι στις πραγματικές συνθήκες αλλά και στην πείρα που έχετε αποκτήσει οδηγείτε τη ζωή και τη σχέση σας στο δρόμο της ευτυχίας.

Παρθένος

Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας βοηθά στο να προσεγγίζετε τους άλλους με μεγαλύτερη άνεση και αμεσότητα. Σε οικογενειακό επίπεδο ίσως χρειαστεί ως ψυχραιμότεροι να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους γιατί σε κάποια ζητήματα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ξαφνικές συναντήσεις θα δώσουν ένα απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός.

Ζυγός

Πολλά πράγματα είναι θέμα εμπειρίας αλλά και καθαρού μυαλού. Η παρουσία τριών πλανητών στον Αιγόκερω αλλά και η παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό σας οίκο δεν μπορούν να εγγυηθούν την ηρεμία σας, αντίθετα θα χρειαστεί να «σκαλίσετε» πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας ελάχιστα στοιχεία στην διάθεση σας. Στα αισθηματικά προς το παρόν κυριαρχούν οι ίντριγκες και ίσως απογοητευτείτε από την στάση ενός αγαπημένου προσώπου. Το βέβαιο είναι πάντως ότι χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση.

Σκορπιός

Σήμερα δίνετε λύσεις σε ζητήματα με τρόπο περισσότερο πρακτικό, σκορπώντας την ικανοποίηση τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό σας. Κάποια θέματα που θα τεθούν εντός της οικογενείας δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αφού έχετε φροντίσει διακριτικά για την επίλυση τους. Στα αισθηματικά, οι ευκαιρίες περισσεύουν και όλα εξαρτώνται από εσάς. Προτού εκφέρετε οποιαδήποτε γνώμη σχηματίστε άποψη και κάνετε ολοκληρωμένες προτάσεις.

Τοξότης

Η πίστη στις δυνατότητές σας είναι αυτή που σας βοηθά να ανεβείτε ολισθηρές ατραπούς. Ο Άρης σας βοηθά να πάρετε άμεσες αποφάσεις που «μπαλώνουν» τα προβλήματα, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε λίγο και το αύριο. Στα αισθηματικά, ενδέχεται να προκύψουν αντιπαραθέσεις, αφού φαίνεται πως απαιτείται μια επαναδιαπραγμάτευση των ορίων του καθενός. Η ανάγκη κάποιου γνωστού σας θα σας αναγκάσει να ανατρέψετε το πρόγραμμα σας.

Αιγόκερως

Είναι μέρα ξεκούρασης και περισυλλογής αλλά κυρίως συσσώρευσης δυνάμεων και θετικής ενέργειας. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα εισπράξετε ενθάρρυνση, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε κι άλλο τους ορίζοντες σας και να γίνετε κάπως πιο συμμετοχικοί σε κοινά εγχειρήματα. Η τάση σας να προσφέρετε βρίσκει άριστη εφαρμογή σε πρόσωπα που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα έχει στοιχεία έμπνευσης και δημιουργίας, ενώ οι καταστάσεις σας βοηθούν να εμπλουτίσετε την οπτική σας, λειτουργώντας περισσότερο ως δέκτης παρά ως πομπός. Σε αισθηματικό επίπεδο αδράξτε την ευκαιρία να πλησιάσετε το σύντροφο σας αλλάζοντας κάπως τον τρόπο προσέγγισης. Προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές.

Ιχθύες

Κοιτάζοντας πίσω, στο παρελθόν, αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με πρόσωπα και πράγματα. Και τουλάχιστον ο Άρης θα συμβάλλει με τον τρόπο του στο να πάρετε τις δέουσες απαντήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη περί άλλων...τυρβάζει! Μια εντελώς νέα σχέση είναι στα πλάνα της και μάλλον πρέπει να εισακουστούν οι επιθυμίες της... Δημιουργήστε σήμερα τις συνθήκες για ένα όμορφο αύριο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved