Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Μια καλή μέρα για τους περισσότερους, αφού το Σάββατο είναι μέρα ημι-ανάπαυσης, μέχρι φυσικά να μείνουμε όλοι άνεργοι και να την αράξουμε τελείως.

Η εξίσωση της ημέρας

Η σημερινή εξίσωση (Αφροδίτη =Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/Ερμής) είναι μια από τις πιο αγαπησιάρικες: Τρυφερά λόγια μεταξύ ερωτευμένων. Εύνοια σε sms, email κλπ. Συναρπαστική ανταλλαγή απόψεων.

Φωτιά λοιπόν στα what’s up, τα κινητά και τα emails. Και στα αχνάρια του συνθήματος των hippy’s «Κάντε έρωτα»! Τον πόλεμο -οικονομικό προς το παρόν- τον έχουν αναλάβει άλλοι.

«Πυρ ομαδόν» για την πολιτική που οδήγησε στο Μνημόνιο από τον κ Σημίτη αλλά και τον κ Προβόπουλο. «Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

Στην μάχη και ο εισαγγελέας κ Πεπόνης, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, ζητώντας την διερεύνηση των ευθυνών του κ Παπανδρέου και του κ Παπακωνσταντίνου. Ειδικά στην περίπτωση του δεύτερου, που δεν είναι βουλευτής θα έχουμε ιστορίες.

Όσο για το PSI είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας: «Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ εγκρεμιζόταν». Και επειδή ο «πρωτομάστορας» θέλει να δείξει ...κοινωνικό πρόσωπο, αντί για την γυναίκα του θα «χτίσει» όλους εμάς.

Το απόφθεγμα της ημέρας (σοσιαλιστικό): "Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, το πολύ χρήμα ουδείς" ΚΥΡ

Το τραγούδι της ημέρας: Μη μιλά/Ελλάς -Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Νταλάρας


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved