21 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
21 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
21_jan

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω βοηθά να ταξινομήσετε τη σκέψη σας και να στηριχτείτε σε πιο σταθερές βάσεις. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα εντείνει την ανάγκη για απομόνωση και στοχασμό. Το τετράγωνο Ηλίου – Δία δεν αποκλείεται να εξωθήσει τα πράγματα σε καταστάσεις που παρεκκλίνουν των συνηθισμένων ή των αναμενόμενων.

Κριός

Σήμερα ίσως διαπιστώσετε πως οι συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας είναι αδιέξοδες, αφού το χάσμα που σας χωρίζει είναι μεγάλο. Αισθηματικά, η καθημερινή τριβή μέσα στη σχέση βοηθά στην εξοικείωση, παράλληλα όμως χρειάζονται εκπλήξεις και εναλλαγές. Μην κάνετε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε γιατί τα αποτελέσματα ίσως σας απογοητεύσουν.

Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω τονώνει τη ψυχική σας διάθεση ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά. Οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες για το απόγευμα και το βράδυ ουσιαστικά θα σας φέρουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά σχετικά με την προσωπική σας ζωή ενώ μια απροσδόκητη συνάντηση θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε κάποια πράγματα.

Δίδυμοι

Πολλά ζητήματα δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς άσχετα με τη ψευδαίσθηση που έχετε. Οι καθημερινές εργασίες απαιτούν συντονισμό και συλλογική προσπάθεια ενώ από μεριά σας ίσως νιώσετε πως οι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν σας αγαπάνε ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να πλησιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, σκεπτόμενοι πέρα από τις δικές σας ανάγκες και τις δικές του.

Καρκίνος

Μέσα από ζητήματα καθημερινότητας και εργασίες ρουτίνας προσπαθείτε να εκτονώσετε μια συσσωρευμένη ενέργεια που σας κατακλύζει. Συζητήσεις με προσφιλή σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πως στην παρούσα φάση η ισχύς εν τη ενώσει είναι σανίδα σωτηρίας. Προσωπικές αντιπαραθέσεις περνούν στο περιθώριο, αφού η Αφροδίτη από τους Ιχθύες τείνει χείρα συμφιλίωσης.

Λέων

Πολλά πράγματα ξεφεύγουν της δικής σας αρμοδιότητας, αφού εσείς έχετε ρίξει μεγαλύτερό βάρος στην εικόνα σας. Διεκδικώντας το μερίδιο που σας αναλογεί μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε παραμερίσει πολλά πράγματα. Αισθηματικά, ο ψυχικός σας κόσμος είναι γεμάτος συναισθήματα αλλά αυτό που έχετε ανάγκη, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι η εκδήλωση θαυμασμού.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερη, αφού εσείς νιώθετε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα στα αισθηματικά. Η Αφροδίτη απέναντί σας αξιοποιεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ικανότητα έλξης ενώ παράλληλα σας βάζει και σε μια διαδικασία προσοχής της εξωτερικής σας εμφάνισης. Οικονομικά, νιώθετε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ζυγός

Ίσως θα ήταν ωφέλιμο να ήσασταν προσεκτικοί σε ζητήματα επικοινωνίας καθώς η θέση της Σελήνης μέσα από τον Αιγόκερω εντείνει τη ψυχική φόρτιση και ίσως αναγκαστείτε να πείτε κουβέντες που μετά θα μετανιώσετε. Αισθηματικά, πρέπει να βάλετε μια κόκκινη γραμμή μεταξύ των «θέλω» της σχέσης και των «πρέπει» του περιβάλλοντός σας, προκειμένου να της δώσετε χώρο να ανασάνει.

Σκορπιός

Πάρα πολλά θέματα αναζητούν λύση μέσα από μια πιο ολιστική προσέγγιση. Αισθηματικά, αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο ο οποίος να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, παρέχοντάς σας στήριξη. Μέσα από προσωπικές επαφές θα διαπιστώσετε πως αρκετά πράγματα πάνε κατ’ ευχή, αν και έχουν παρουσιάσει ελαφρά καθυστέρηση.

Τοξότης

Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο οίκο σας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να βάλετε ένα φρένο στις σπατάλες. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αντιλαμβάνεστε πως η ομορφιά σε κάποια πράγματα δεν μπαίνει σε μοτίβα και κλισέ. Αισθηματικά, ίσως αισθανθείτε πως ζυγώνει η μεγάλη ώρα. Συζητήσεις και επαφές με παλιούς γνώριμους προκύπτουν ξαφνικά.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας εντείνει τις προσπάθειες για προσωπική ανάπτυξη ενώ παράλληλα σας διδάσκει πως η καλοπέραση μπορεί να γίνει και με πιο λίγα. Το τετράγωνο Ηλίου – Δία θα σας οδηγήσει σε κάποια μορφή υπερβολής η οποία όμως δεν θα σας βλάψει. Σταδιακά, άτομα που στο παρελθόν σας είχαν γυρίσει την πλάτη αρχίζουν να επιδιώκουν την επαφή μαζί σας.

Υδροχόος

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σας φωτίζει τα όνειρα σας και βοηθά να πραγματωθούν οι επιθυμίες σας. Βεβαίως με Σελήνη, Ερμή και Πλούτωνα στον 12ο νιώθετε πως σε κάποια βήματά σας δεν πατάτε σταθερά αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Λειτουργώντας μέσα στους κόλπους μιας ομάδας, θα καταφέρετε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος.

Ιχθύες

Πάρα πολλές φορές βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από ένα αρνητικό πρίσμα που δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Χρειάζεται από μεριά σας να δώσετε στον εαυτό σας να καταλάβει πως αξίζει περισσότερα και πως τίποτα δεν μπορεί να απαξιώσει τις προσπάθειες σας. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο μεγαλύτερο ή πρόσωπο κύρους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved