Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/1

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/1





από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με ύφος ξεναγού σε μυστηριώδη μέρη, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 21/1 42’ μετά τα μεσάνυχτα.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 3:02 το πρωί και λίγα λεπτά αργότερα στις 3:17 το τρίγωνο με τον Δία, βρίσκουν τους περισσότερους στα κρεβάτια μας απολαμβάνοντας τον βραδινό ύπνο.

Όσοι από υπερένταση ξενυχτούν, ή τυχαίνει να δουλεύουν αυτές τις ώρες, μη διστάσουν να κάνουν κάτι παραπάνω αν χρειαστεί και αν οι άλλοι τους το ζητήσουν.

Η ενέργεια που εκλύεται είναι μεγάλη και η διοχέτευσή της κάπου εκτός από την κατανάλωση φαγητού και γλυκών, θα ήταν πολύ ωφέλιμη.

Στις 14:32 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από αργά το πρωί και ως το απόγευμα μας προκαλεί ανασφάλεια και ανησυχία κάνοντάς μας επιφυλακτικούς και ιδιαίτερα συστολικούς. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα όποια και αν είναι και ο πανικός κυριαρχεί. Το διάστημα αυτό δεν είναι καλό για συναντήσεις που απαιτούν πολύ διάλογο και σημαντικές αποφάσεις.

Στις 16:00 το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει λίγες ώρες πριν και ως αργά το απόγευμα, μας δημιουργεί μια εσωστρεφή, γλυκιά και νοσταλγική διάθεση.

Καλμάροντας την ένταση της προηγούμενης όψης, η τάση μας είναι να προσφέρουμε κάτι μέσα από το οποίο θα πάρουμε και θα δώσουμε χαρά, ενώ η δημιουργική μας διάθεση μπορεί να αποφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κλείνοντας το βράδυ με ευχαρίστηση.

Στις 22/1 στις 14:01 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ερμή που επηρεάζει από αργά το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, μας λύνει τη γλώσσα, δημιουργώντας την επιθυμία να εκφραστούμε, να συζητήσουμε ή να κουτσομπολέψουμε. Το διάστημα αυτό θα απολαύσουμε πραγματικά έναν καφέ χαζεύοντας γύρω και μιλώντας για διάφορα θέματα.

Μάλιστα υπάρχει η περίπτωση να ακούσουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον, ιδιαίτερα έξυπνο και χιουμοριστικό.

Στις 16:41 το τρίγωνο με τον Άρη που η επιρροή του θα κλείσει και την ημέρα, μας κάνει δραστήριους, υπερκινητικούς και γεμάτους πρωτοβουλίες, με τις οποίες συμπαρασύρουμε και άλλους περνώντας μια ευχάριστη ημέρα με ευελιξία και άνεση.

Στις 23/1 στις 3:38 το πρωί, η σύνοδος με τον Κρόνο επηρεάζει την κρίση και τη διάθεση μόνο όσων είναι άγρυπνοι, ενώ στις 4.53 το πρωί η Σελήνη ταξιδεύει στον Υδροχόο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved