20 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
20 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










29 έως 30 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ο κύλινδρος μιας οβίδας».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει την τέχνη και η δύναμη να κυβερνά τους άλλους αλλά όχι και τον εαυτό του, αφού συνήθως αδυνατεί να αλλάξει την κατεύθυνση των παρορμήσεων του.

Αν κάνει λάθος, δυσκολεύεται να επανορθώσει ή να γυρίσει πίσω. Η κινητήρια δύναμη του είναι η παρόρμηση, το ξεκίνημα κι όταν κάτι διαρκεί για πολύ τείνει να χάνεται στο ...τίποτα και τις διενέξεις ή να φθείρεται μέχρι να φτάσει σε μια πλήρη αποτυχία.

Αν είναι τυχερός ή το σύνολο του ωροσκοπίου συγκρατεί αυτήν την «Άρεια» πλευρά του χαρακτήρα του, οι υψηλές φιλοδοξίες του σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη ενεργητικότητα, μπορεί να τον φτάσουν πολύ μακριά. Όμως πάντα διατρέχει τον κίνδυνο να λειτουργήσει και σαν φλεγόμενος μετεωρίτης ή υπερτιμώντας τον εαυτό του, να πλανηθεί και να χάσει τον δρόμο του.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» Λαϊκή παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αν και η μοίρα επιφυλάσσει διαφορετικά πράγματα για τους δεσμευμένους και τους αδέσμευτους, το βέβαιο είναι πως αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες «θα θέσουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων». Τα παθιασμένα συναισθήματα και ή διάθεση χειραφέτησης είναι δύο τάσεις που δεν χωράνε εύκολα στο ίδιο «σακούλι», γι αυτό μην απορήσετε αν οι όρκοι αιώνιας αγάπης εναλλάσσονται με απρόβλεπτες καταστάσεις και «εκρήξεις» ανεξαρτησίας. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για δυνατές εμπειρίες, τις οποίες από θέση είναι ευκολότερο να διαχειριστούν οι αδέσμευτοι, με τον κίνδυνο φυσικά να περιπέσουν και αυτοί στην θάλασσα των διλημμάτων και των αντιθέσεων, όταν αποφασίσουν να «δέσουν» την σχέση τους. Όσο για τους δεσμευμένους, οι θελκτικοί πειρασμοί και οι γοητευτικές «παρενοχλήσεις» ενδέχεται να τους οδηγήσουν έξω από το «μαντρί», με την ...ενοχλητική υποσημείωση πως αν δεν το πράξουν εκείνοι, δεν θέλει και πολύ για να το «λουστούν» από τον σύντροφο τους.

Οικονομικά

Το δίδυμο Δία-Κρόνου είναι αυτό που ορίζει τις εξελίξεις της φετινής χρονιάς, κάτι που σημαίνει πως ανεξάρτητα από τον παράγοντα τύχη που άλλες φορές θα σας φερθεί ευνοϊκά και άλλες όχι, το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Κι αυτό γιατί και οι δύο πλανήτες επιδέχονται μιας ουσιαστικής διαχείρισης-διαπραγμάτευσης, στην κατεύθυνση της αναζήτησης του μέτρου ανάμεσα στην επέκταση και τον περιορισμό ή την αμετροέπεια και την στείρα επιφυλακτικότητα.

Συχνά θα δείτε την ίδια την ζωή να σας οδηγεί προς τα εκεί, με τις εναλλαγές «κρύου» και «ζεστού», δηλαδή αποτυχιών και επιτυχιών να σας αφήνουν την αίσθηση πως για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει πρωτίστως να αποφύγετε τα άκρα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και αν δεν χαθείτε στις λεπτομέρειες, θα βγείτε σαφώς κερδισμένοι, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved