Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα να ‘χουμε και με ευρώ στην τσέπη. Τελικά, χτες η εξισωσούλα πήγε καλά, αφού προς το απόγευμα άρχισαν οι δηλώσεις σύμπνοιας και οι δηλώσεις πως τα οικονομικά είναι «κόκκινη γραμμή». Πάλι σουξεδάκι η Νατάσσα Θεοδωρίδου!

Και πως θα πειστούν οι κοινωνικοί εταίροι, δηλαδή τα συνδικάτα; Μόλις ξεμπουκάρουν θα τους λένε, αφού από λεφτά είσαστε χορτάτοι ελάτε να κάνουμε μια diet;

Τελικά, η χώρα αυτή που γέννησε τις επιστήμες, βοήθησε τους άλλους να μιλούν (αφαίρεσε από τα αγγλικά τις ελληνογενείς λέξεις και αν συνεννοηθείς τηλεφώνησε μου) κατάντησε παρίας της υφηλίου, έγινε ο Βασιλάκης Καΐλας της γης. Η Τουρκία δείχνοντας ξανά αγαθά αισθήματα έκλεισε τις βάνες μεταφοράς φυσικού αερίου προς την Ελλάδα και την λύση την έδωσε ξανά η Ρωσία. Σε αντίθετη περίπτωση φυσικό αέριο κατ’ οίκον θα είχαν μόνο όσοι είχαν φάει φασολάδα με φασόλια Κίνας.

Η εξίσωση της ημέρας

Ενώ η μέρα δείχνει καλή... εμφανίζεται το σχήμα Ουρανός = Ερμής /Κρόνος που δείχνει διακοπή συνομιλιών και κάποια ξαφνική αναχώρηση. Οπότε μην απορήσετε αν τα πεθερικά σας πάνε για λουτρά στην Αιδηψό... Παράλληλα, ο Άρης = Ήλιος /Ουρανός μας δίνει εργασία με τρόπο βιαστικό και μια πιο επιθετική συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται να ακουστούν ζητήματα για σκάνδαλα κλπ, ενώ «παίζουν» γερά και οι παραιτήσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας

«Τα καλά παιδι» είναι αυτοί που συμπεριφέρονται όπως οι άλλοι περιμένουν από αυτούς. Όσο πιο πρόθυμα κάνουν αυτό που οι άλλοι θέλουν, τόσο καλύτερα τα καλά παιδιά» Μ. Δουκίδης

Σήμερα έχει και ποιηματάκι

Πολλά δε θέλει ο άνθρωπος
να 'ν' ήμερος να 'ναι άκακος
λίγο φαΐ λίγο κρασί
Χριστούγεννα κι Ανάσταση.

Οδ. Ελύτης




Το τραγούδι της ημέρας: Chris de Burgh - The Revolution
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved