20 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
20 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
20_jan

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων, τηλεφωνημάτων και γενικότερα της επικοινωνίας. Η έκφραση των συναισθημάτων αναμένεται να είναι ζωηρή, υπερβολική και... επιπόλαιη! Παράλληλα, η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο από το απόγευμα βάζει τις βάσεις για μια περίοδο που η ατομικότητα θα αντιπαλεύει την συλλογικότητα, με τελικό σκοπό την σύνθεση τους. Σε κάθε περίπτωση οι εκάστοτε πρωτοβουλίες θα διακρίνονται από ανατρεπτικό ή «αιρετικό» πνεύμα.

Κριός

Οι προσπάθειές σας σήμερα ευοδώνονται χάρη σε ένα αόρατο πέπλο τύχης που σας καλύπτει. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο βοηθά στην επίλυση ζητημάτων μέσα από καταστάσεις που σας βοηθούν. Επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να αναδείξετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας, αφού είναι γνωστά. Το κρεσέντο της ευτυχίας ευοδώνεται με χαρές στα αισθηματικά σας. Οι γεννημένοι του 1976, μη θεωρείτε δεδομένα πολλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Ταύρος

Ίσως σήμερα νιώσετε πως πρέπει να επιλέξετε μια διακριτική απομόνωση, προκειμένου να σκεφτείτε το τι πρέπει να κάνετε. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο έρχεται μέσα από ενδοσκόπηση να σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε. Αισθηματικά, υποθέτετε πως κάποια άτομα που σας συμβουλεύουν θέλουν ενεργό ρόλο στη σχέση σας, μάλλον όμως σφάλλετε γιατί απλά θέλουν να βοηθήσουν. Οι γεννημένοι του 1988, προσπαθήστε να μην υποχρεώνεστε σε τρίτους.

Δίδυμοι

Αυτό που οι άλλοι αποκαλούν πίεση εσείς το λέτε επαγγελματισμό. Λειτουργείτε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι άλλοι κάπου αδυνατούν να σας ακολουθήσουν. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο έρχεται σαν από μηχανής θεός να φωτίσει θέματα που σας απασχολούν ενώ παράλληλα συνδράμει στην επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Αισθηματικά, ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του. Για τους γεννημένους του 1960 οι προτεραιότητες σκοντάφτουν στα θέλω των άλλων.

Καρκίνος

Πολλά ζητήματα δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ιεραρχίας. Εάν αξιολογήσετε τις ανάγκες σας, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να φτάσετε στο στόχο σας πολύ πιο εύκολα. Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο έρχεται να δώσει λύσεις σε θέματα που σας ταλάνιζαν τον τελευταίο καιρό. Αισθηματικά, μέσα από τη συζήτηση διαπιστώνετε πως η σχέση πληροί τις προϋποθέσεις, προκειμένου να πάει παρακάτω. Οι γεννημένοι του 1970 θα χρειαστεί να προσπαθήσετε να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας.

Λέων

Η σημερινή μέρα βγάζει προς τα έξω κάτι από το δυναμισμό σας, χωρίς όμως ακραίες εξάρσεις. Με αναπτερωμένο το ηθικό και δεδομένες τις θετικές εξελίξεις παίζετε σε ένα παιχνίδι άχαστο με νικητές εσάς και μόνο. Η παρουσία του Ηλίου στον 7ο ηλιακό οίκο σας καλεί να σοβαρευτείτε αλλά και να δείξετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας όχι για το φαίνεσθαι αλλά επειδή είστε. Για τους γεννημένους του 1991 τα όνειρα πραγματοποιούνται με τη βοήθεια κάποιου προσώπου.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή παίρνει φωτιά, αφού η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Η Αφροδίτη στον 7ο τονίζει την αισθηματική πλευρά της ζωής, δίνοντάς σας το έναυσμα να κάνετε πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να διαχωρίσετε τις θέσεις μεταξύ εργασίας και φιλίας γιατί αυτά τα δύο δεν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί. Οι γεννημένοι του 1982 θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Ζυγός

Σε επαγγελματικό επίπεδο η ημέρα απαιτεί προσοχή στις κινήσεις, δεδομένου ότι κάποια πρόσωπα θα απαιτήσουν επιτάχυνση των διαδικασιών. Η συμμετοχή σας σε κοινές προσπάθειες θα σας βοηθήσει να πετύχετε αποτελέσματα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να δείξετε ένα πιο καλό χαρακτήρα, αφού η παρουσία του Άρη στον 12ο σας έχει κάνει να τα βλέπετε όλα με καχυποψία. Οι γεννημένοι του 1977 θα ξεπεράσετε κάποια ζητήματα με ιδιαίτερη ευκολία.

Σκορπιός

Δείχνοντας τις καλύτερες προθέσεις σας σε κάποια άτομα, αυξάνετε κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας. Στον επαγγελματικό τομέα θα ήταν καλύτερα να μην ανακατεύεστε σε δουλειές που δεν σας αφορούν διότι οποιαδήποτε εμπλοκή σας ίσως προκαλέσει προβλήματα. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας, αν δεν θέλετε γκρίνιες. Οι γεννημένοι του 1985 μέσα από την οικογένεια σας θα βρείτε λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

Τοξότης

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας ενθαρρύνει και σας βοηθά να καταπολεμήσετε τις όποιες φοβίες. Επαγγελματικά, πολλά ζητήματα σχετίζονται με τρίτους και δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς. Ο αισθηματικός τομέας μπορεί να γίνει καλύτερος, εάν κι εσείς από τη μεριά σας δείξετε πως σας απασχολεί εξίσου το ζήτημα των σχέσεων. Ο ερωτικός σας σύντροφος ξέρει να υπομένει. Οι γεννημένοι του 1972 θα βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από ένα στοίχημα.

Αιγόκερως

Οι κόντρες και οι έριδες δεν οδηγούν πουθενά. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε τα διαπραγματευτικά σας εργαλεία, προκειμένου μια κατάσταση, ιδίως επαγγελματική, να τη φέρετε στα δικά σας μέτρα. Αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως ο έρωτας δεν είναι για εσάς μια απλή διαδικασία. Οικονομικά, ανησυχείτε κάπως παραπάνω κι αυτό δε σας κάνει καλό. Οι γεννημένοι το 1968 δώστε βάση στην επίλυση κάποιων διαδικαστικών θεμάτων.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σας ασφαλώς σας εξυπηρετεί, αφού βοηθά να βγουν προς τα έξω τα δημιουργικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, ένα εκ των οποίων είναι το να αλλάξετε το ρυθμό και την τάξη των πραγμάτων. Οι εργασίες γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία, αν και το μυαλό σας τρέχει στα συναισθηματικά όπου η προσμονή να αντικρύσετε το σύντροφο σάς δίνει φτερά. Οι γεννημένοι του 1979, μην απαξιώνετε τις προσπάθειες των άλλων.

Ιχθύες

Οι προσπάθειες που επιδεικνύετε στα επαγγελματικά σας τελικά αποδίδουν καρπούς. Η μέχρι τώρα αποφυγή καταβολής κόπου σας είχε βάλει στο στόχαστρο κάποιων αλλά εσείς, ξέροντας πώς να διαχειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις, τους βάλετε στη θέση τους. Αισθηματικά, μια είδηση θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανταμειφτείτε ηθικά. Οι γεννημένοι το 1992 σκεφτείτε θετικά και δημιουργικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved