19 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
19 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










28 έως 29 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένα μαργαριτάρι μέσα σε ένα στρείδι»

Ερμηνεία: Πρόκειται για από τις καλύτερες μοίρες του Ζωδιακού γιατί, εκτός από φυσική ομορφιά, δίνει εσωτερική ηρεμία και φώτιση. Ο άνθρωπος έχει τόσο ψυχικό και πνευματικό πλούτο που μπορεί να διατηρεί μια αδιατάρακτη αυτοπεποίθηση, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει επίσης μια αλάνθαστη διορατικότητα για την φύση, τους νόμους της και τα όντα. Αν μπορέσει να μορφωθεί, θα βυθιστεί στη βαθιά γνώση αυτών των νομών και θα οδηγηθεί σε ανακαλύψεις που θα τον κάνουν διάσημο. Αλλά και στην περίπτωση που είναι φτωχός ή αμόρφωτος θα αντλεί πάντα υλικό από την έμφυτη σοφία του. Πάντως, γνωστός ή αφανής, θα προτιμά την αυτοσυγκέντρωση και την ησυχία από τον θόρυβο του πλήθους. Σε πιο πρακτικό επίπεδο, η αγάπη του για τη φύση και τα ζώα μπορεί να τον κάνει να εργαστεί σε φάρμα, να γίνει τυροκόμος ή μελισσοκόμος.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Στη δουλειά σου να είσαι σοβαρός και στη ζωή σου τρελός» Αριστοτέλης Ωνάσης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι πιέσεις και τα διλήμματα δεν θα λείψουν, ωστόσο αν καταφέρετε να απεμπλακείτε από τις «σοβαρές» υποθέσεις ή τις δεσμεύσεις και αφεθείτε στο... κάλεσμα της Φύσης, τότε οι εμπειρίες σας θα είναι σπάνιες και πρωτόγνωρες. Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή προσανατολιστείτε σε μια πιο «σταθερή τροχιά», είναι πολύ πιθανόν να φορτωθείτε με ευθύνες που δεν είναι δικές σας και ακόμη κι αν πετύχετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, θα διαπιστώσετε πως πίσω από την λάμψη μιας κοινωνικής επιτυχίας κρύβονται πολλές «δύσκολες» λεπτομέρειες. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά, η οποία στο τέλος της θα σας αφήσει μια αίσθηση πληρότητας, είτε είστε χαμένοι, είτε κερδισμένοι.

Οικονομικά

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο». Τα καλά νέα είναι ότι παρά τις όποιες δυσκολίες θα μπορέσετε να βρείτε τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να δοθούν ικανοποιητικές λύσεις. Οι πιο τυχεροί μάλιστα θα δουν τα πράγματα να πηγαίνουν πρίμα, ακριβώς ύστερα από μια μεγάλη πίεση ή ένα ψυχοφθόρο άγχος. Στον αντίποδα, αν ξεκινήσετε επεκτατικά, θα διαπιστώσετε ότι βρίσκονται μπροστά σας σημαντικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν και πολλά-πολλά... Κι έτσι θα αναγκαστείτε να ανακρούσετε πρύμναν, χωρίς να πάρετε αυτά που προσδοκάτε. Οι πιο άτυχοι της υπόθεσης θα πηγαίνετε διαρκώς από το... «δόξα τω Θεώ» στο «βόηθα Παναγιά»! Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να βρείτε το μέτρο ανάμεσα στα «θέλω» και τα «πρέπει» σας και να χειριστείτε με σωφροσύνη, τόσο τις καλές, όσο και τις κακές στιγμές.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved