Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα να έχουμε και να είμαστε καλά (δεν το βλέπω αλλά κάπως πρέπει να ξεκινήσω). Η Σελήνη είναι σε μεταβλητό ζώδιο και έτσι μεταβλητές είναι συμπεριφορές μας αλλά και το PSI +. O κ Παπαδήμος απειλεί με νόμο πως καθυποτάξει τα hedge funds. Μάλλον, είχε κατεβάσει στο pc του και είδε το Godfather όπου λέει ο Vito Corleone: «I'm gonna make him an offer he can't refuse». Δηλαδή «εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις»!

Εκεί, δεν ξέρεις πλέον, αν είναι κανείς, να κλαίει ή να γελά. Ενώ, η κυβέρνηση θυμίζει κάτι από «Collaborationist» που προσφέρει ότι ζητήσει ο ξένος «πελάτης», τώρα ξαφνικά εγείρονται εθνικές κορώνες. Το παιχνίδι παίζεται στην υπαγωγή ή όχι στο αγγλικό δίκαιο.

Οι αγορές γελούν με αυτά που συμβαίνουν και νοιώθουν πως είναι σαν να τους απειλεί γιαγιάκα που έπεσε κάτω και της πήραν τα χρυσαφικά. Παλαιότερα υπήρχε και ένα τραγούδι που έλεγε «Ξέρει Ζίου-Ζίτσου η Μαμά του Μήτσου, δε σηκώνει και πολλά» όμως στην παρούσα φάση δεν μας αγγίζει η ταύτη περίπτωση.

Η εξίσωση της ημέρας

Έτσι και αλλιώς ο Ήλιος θα σχηματίσει εξίσωση με WI/Kronos= Admetos/Poseidon =Ερμής/Hades:

Συμπεράσματα: Μιλάμε κατ’ αρχήν -στο πρώτο μέρος της εξίσωσης- για την επιτυχία μιας ομάδας ανθρώπων να ανεξαρτητοποιηθούν. Το δεύτερο μέρος μιλά για μια δεύτερη ευκαιρία ή που επιβάλλουν κάποια μαθήματα. Ενώ στο τρίτο θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω (από το απόγευμα και μετά) κάποιες ειδήσεις που θα είναι κάπως αντίθετες μεταξύ τους η μια με την άλλη και θα δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό.

Το απόφθεγμα της ημέρας

-Πουλί: «Έπεσε επιδημία στο δάσος»
-Γύπας: «Ω θεέ μου! Πάει η δίαιτά μου!»

Έτσι σκέπτονται οι «αγορές» για εμάς

Αρκάς

Το τραγούδι της ημέρας: "O χαμένος τα παίρνει όλα" του Γιάννης Αγγελάκας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved