19 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
19 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
19_jan

Γενικό προφίλ

Τα καλά νέα είναι πως η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη δίνει έναν ιδιαίτερο επικοινωνιακό χαρακτήρα στην ημέρα, που ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά ζωηρή και ...πολύχρωμη! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες πάλι, «παίζει» νότες αισιοδοξίας και σας καλεί να ακολουθήσετε τον δρόμο της χαράς και της αγάπης. Από την άλλη όμως ο Κρόνος ετοιμάζεται να ζητήσει τα ...ρέστα για τα πεπραγμένα σας και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να κωφεύσει στα κελεύσματα και τις κρίσεις του.

Κριός

Οι δυνατότητες σας που σας δίνονται σχετίζονται με την επίλυση ζητημάτων μέσα στο χώρο της εργασίας. Στην παρούσα φάση, πιο έτοιμοι από ποτέ υψώνετε το ανάστημά σας, αν και εφόσον χρειαστεί. Αισθηματικά, οι δεξιότητες στο χειρισμό καταστάσεων θα σας βοηθήσουν να φέρετε τη σχέση στα μέτρα σας. Στα οικονομικά, η τύχη σας χτυπά την πόρτα. Οι γεννημένοι το 1993 ίσως χρειάζεται να ξαναδείτε τις επιλογές του μέλλοντος σας.

Ταύρος

Ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση και φαίνεται να απορροφά μεγάλες ποσότητες ενέργειας και χρόνου. Η έντονη θέληση να αλλάξετε κάποια δεδομένα στη ζωή σας βρίσκει συμπαράσταση και στήριξη από ένα οικείο περιβάλλον. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να αποφύγετε τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν. Οι γεννημένοι του 1987 στη διαχείριση των οικονομικών σας κάπου σφάλλετε.

Δίδυμοι

Μια μέρα η οποία έχει ιδιαίτερο σασπένς, αφού τόσο η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη όσο και η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς περιπλέκουν και ανακατεύουν τα πράγματα. Αν και υπάρχει όρεξη για δημιουργία, κάποια μικρά εμπόδια ανακόπτουν την αρχή κάποιων εξελίξεων. Ο αισθηματικός τομέας σας ταλαιπωρεί εξαιτίας λανθασμένης επικοινωνιακής τακτικής. Οι γεννημένοι του 1988, προσπαθήστε να δώσετε βήμα στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Η παρουσία της Σελήνης στο 6ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να βάλετε τα πράγματα κάτω και να εξωθήσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Σε προσωπικό επίπεδο οι ενέργειες που πραγματοποιούνται είναι υπέρ σας, αφού η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθύες σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω τις όποιες ανησυχίες. Στα επαγγελματικά, κάποια πρόταση θα σας προβληματίσει αλλά, αν την καλοσκεφτείτε, ίσως τελικά να είναι υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα πειραματιστείτε με τη συμπεριφορά κάποιων.

Λέων

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας αναγκάσει να δείτε τα επαγγελματικά σας από μια άλλη οπτική. Σε σχέση με κάποια άτομα που εργάζεστε μαζί η αποστασιοποίηση σας ίσως αποδειχτεί ιδιαίτερα ευεργετική. Η αναζήτηση της αλήθειας στην παρούσα φάση δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού κάποια άτομα φροντίζουν για το αντίθετο. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε και τους άλλους.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται να σας υποδείξει κοινωνικές υποθέσεις και επαφές που μάλλον έχετε λησμονήσει. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας λειτουργεί ως φίλτρο, απορροφώντας τους κραδασμούς του Άρη που σας κάνουν κάπως πιο επιθετικούς. Σε προσωπικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος, μπορείτε να φροντίσετε για ένα καλύτερο μέλλον. Οι γεννημένοι του 1960 ίσως οι απόψεις που έχετε για κάποια αντικείμενα να χρειάζονται αναθεώρηση.

Ζυγός

Το μόνο που σας επηρεάζει σήμερα είναι η ανησυχία για το πώς θα εξελιχθούν κάποια πράγματα. Έχετε αντιληφθεί πως η παρουσία του Άρη στον 12ο περισσότερο δημιουργεί παρά λύνει προβλήματα. Βέβαια μέσα σας το όνειρο για δημιουργία δεν σβήνει απλά μετατίθεται για αργότερα που οι καταστάσεις θα είναι πιο ευνοϊκές και οι συνθήκες πιο ώριμες. Η αισθηματική σας ζωή ίσως γίνει πιο περιπετειώδης από την εξομολόγηση ενός έρωτα. Οι γεννημένοι του 1991 μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν.

Σκορπιός

Τα ακράδαντα επιχειρήματά σας όχι μόνο πείθουν αλλά και καθορίζουν τις τελικές αποφάσεις σχετικά με μια υπόθεση. Κάποιες συζητήσεις έχουν βοηθήσει να αντιληφθείτε πως κάποια άτομα δεν σας κάνουν. Η αφοσίωση σας στον επαγγελματικό τομέα βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας ενώ παράλληλα δια μέσω των προσωπικών επαφών αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες για δημιουργία νέας σχέσης. Οι γεννημένοι του 1963 μέσα από συζητήσεις θα αλιεύσετε χρήσιμα συμπεράσματα.

Τοξότης

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας έρχεται να τονώσει το ενδιαφέρον για κάποια θέματα αλλά η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθύες έρχεται να σας αναγκάσει να διασκορπιστείτε παρά να εντρυφήσετε σε βάθος. Αισθηματικά, κάποια θέματα απαιτούν υποχώρηση, πράγμα δύσκολο για εσάς αυτή την εποχή που ο Άρης μέσα από την Παρθένο έρχεται να σας κάνει ώρες – ώρες επικοινωνιακά αμετακίνητους. Οι γεννημένοι του 1968 βελτιώστε περισσότερο την καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο έρχεται να εγείρει ανησυχίες αλλά και να σας θέσει ερωτήματα τα οποία απαιτούν απάντηση. Επαγγελματικά, αν και έχετε καταφέρει όλα τα θέματα να κυλούν ομαλά, δεν έχετε φροντίσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Στα αισθηματικά, δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον, προκειμένου να μην έχετε γκρίνιες και παράπονα. Οι γεννημένοι του 1980 παραμερίστε τον εγωισμό σας για χάρη του έρωτα.

Υδροχόος

Η Σελήνη μέσα από τον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά με φίλους και γνωστούς να προσπαθούν να επιλύσουν προβλήματα που σας απασχολούν. Από την άλλη, συναισθηματικά λειτουργείτε εντελώς διαφορετικά από ό, τι συνήθως, έχοντας δοθεί άνευ όρων, γεγονός που ξαφνιάζει. Τα προσωπικά σας επιτεύγματα ίσως ενοχλήσουν κάποιους αλλά συνάμα θα ευνοήσουν τη δημοτικότητά σας, εκτοξεύοντας τη στα ύψη. Οι γεννημένοι του 1962 χρειάζεται να πιστέψετε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας.

Ιχθύες

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πιο γλυκούς και πιο προσφιλείς. Ωστόσο, η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σας κάνει ιδιαίτερα ευκολόπιστους. Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός, αφού ό, τι και να κάνετε οι άλλοι σας το συγχωρούν. Αισθηματικά, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σας κάνει να νιώθετε σαν χειροβομβίδα που έχει απασφαλίσει. Μία βόλτα, μια ταινία ή μια χαλαρωτική μουσική θα μπορέσουν να σας ηρεμήσουν. Οι γεννημένοι του 1984 αντιλαμβάνεστε ότι ο δρόμος της ωριμότητας είναι επιλογή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved