Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Eξισώνει ο Karl Heinz Ottinger













Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους. Είπαμε λοιπόν να κάνουμε ένα Uranian Astrology Magazino. Να δώσουμε την Uranian σε μια πιο light έκδοση με δόση χιούμορ (όσο βέβαια μπορεί να διαθέτουμε) που θα μπορεί να ενημερώνει τον κόσμο. Ελπίζουμε να σας αρέσει.

Η εξίσωση της ημέρας

H εξίσωση που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κοσμικό επίπεδο είναι αυτή που σχηματίζει ο Ποσειδώνας = WI/Apollon = Βόρειος Δεσμός/Hades=Άρης /Cupido

O Ποσειδώνας είναι στις περισσότερες εξισώσεις ο αντιφατικός. Είναι το «happy end» στο παραμύθι αλλά πραγματική ζωή το «χρυσωμένο χάπι». Όπως ίσως ακούσατε σήμερα καταφτάνει ο άλλος Μεσσίας, ο Charles Dalara, για τις διαπραγματεύσεις του PSI + αλλά το έργο φαντάζει σαπουνόπερα και μάλιστα κακής ποιότητας. Ο κ Παπαδήμος ανέβηκε στην εξουσία ως νέος Σωτήρας και τελικά αντί να εκμεταλλευτεί τα «φιλέτα» του Δημοσίου δεν κατάφερε να πουλήσει ούτε περίπτερο στην Σταδίου. Οι εξισώσεις λοιπόν μιλούν για εξαπατήσεις και για πνιγμούς ή ζημιές από το νερό.

Συμπέρασμα: Πολλά πράγματα που θα ακούσετε σήμερα μην τα λάβετε και σοβαρά υπόψη σας. Μπορεί να είναι ένα χαζό αστείο ή ένα ψέμα.

Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να θυμάστε πως τον πολιτισμό μας τον δείχνουμε από την ποιότητα ζωής που προσφέρουμε στους αναξιοπαθούντες και στα άτομα που έχουν την ανάγκη μας.

Το τραγούδι της ημέρας: Χάρης Κατσιμίχας - Ψέματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved