18 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









27 έως 28 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ο Άτλας που κρατά τον Κόσμο στην πλάτη του».

Ερμηνεία: Διφορούμενο σύμβολο, που μπορεί να σημαίνει είτε τεράστια περιουσία, είτε αβάσταχτα βαρύ φορτίο. Μπορεί πάλι να είναι και τα δύο μαζί, με την υποσημείωση πως ο άνθρωπος σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι σκλάβος των υλικών αγαθών. Όπως και να είναι, πρόκειται συνήθως για μια προσωπικότητα με μεθοδικό μυαλό, ξεκαθαρισμένες ιδέες και λογικά επιχειρήματα. Πλούσιος ή φτωχός είναι φιλόδοξος. Σαν φτωχός, μπορεί να επιθυμεί τη δύναμη και την εξουσία, ενώ ως πλούσιος ίσως δεν έχει όριο στην επιθυμία του για καινούργια πλούτη. Αν το ωροσκόπιο βοηθά, ενδέχεται να έχουμε ένα διάσημο όνομα, έναν σημαντικό παράγοντα στην κοινωνία, την επιστήμη, την πολιτική ή την οικονομία. Στην πνευματική του διάσταση, το σύμβολο σημαίνει ακόμα γεωγραφία, ναυτικές σπουδές, εξερευνήσεις, ταξίδια και ενδιαφέρον για την αστρονομία ή τα μαθηματικά.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν» J.F Kennedy

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όλα του γάμου δύσκολα... Κάποιοι είναι πιθανόν να δρομολογήσουν την επισημοποίηση μιας σχέσης, όμως η όλη διαδικασία δεν θα είναι εύκολη, αφού παράλληλα θα υπάρχουν πολλές άμεσες και πιεστικές υποχρεώσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα «κακό», απλά η τάση για «νοικοκύρεμα» φέρει την σφραγίδα του Κρόνου με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο προϊόν πίεσης-ανασφάλειας παρά ουσιαστικής επιθυμίας. Και όταν ύστερα από ένα χρόνο θα έχει εξασθενήσει η επιρροή του πλανήτη, ίσως η αίσθηση των πραγμάτων να είναι όλως διόλου διαφορετική.

Στον αντίποδα, όσες ή όσοι δεν επιθυμούν μια τέτοια δέσμευση, είναι πιθανόν τελικά να διακόψουν μια σχέση εξ αιτίας των πιέσεων που θα δεχθούν. Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα πολύ «μπερδεμένο» διάστημα με τα διλήμματα, την αβεβαιότητα και τις συγκρούσεις να κυριαρχούν.

Οικονομικά

«Ανάγκα και θεοί πείθονται». Αν συντονιστείτε με το πνεύμα του Κρόνου, θα μπείτε στην διαδικασία να επιβάλλετε στον εαυτό σας ένα φιλόδοξο πρόγραμμα περικοπών, με σκοπό να φέρετε «τούμπα» τον αρνητικό ισολογισμό σας. Αλλά παρότι είστε σε θέση να πετύχετε πολλά, οι γενικότερες συνθήκες δεν θα σας βοηθήσουν. Έκτακτα έξοδα απειλούν να δυσκολέψουν αρκετά το εγχείρημα σας και το μόνο βέβαιο τελικά είναι το ότι θα αποκομίσετε πολλές αποδείξεις για την δύναμη της θέλησης σας, κατανοώντας ταυτόχρονα ότι μερικές από τις μέχρι τώρα ανάγκες σας ήταν στην πραγματικότητα αχρείαστες.

Αν αντίθετα, πάτε κόντρα στον πλανήτη των περιορισμών και «απαντήσετε» στην επιρροή του με επεκτατικές κινήσεις, τότε απλά ...δεν θα σας «βγουν».

Όπως κι αν έχει θα πρέπει να αποφύγετε τις αγορές ή τις επενδύσεις, αντίθετα η εποχή είναι κατάλληλη για πωλήσεις και ένα γενικότερο «ξεσκαρτάρισμα» των οικονομικών υποχρεώσεων σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved