18 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
18 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
18_jan

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τα οικονομικά θέματα και αυξάνει τους υπαρξιακούς προβληματισμούς, ωστόσο σταδιακά όλα καλύπτονται από ένα ...πέπλο μυστηρίου, εξ αιτίας του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα που θολώνει κάπως τα νερά και σκορπά ωραίες εικόνες συναισθήματα μα και πλάνες. Από το βράδυ και μετά με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε πράγματα που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει. Επιπλέον, είναι πιθανόν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα ή μια ξαφνική επίσκεψη να αλλάξει εντελώς το βραδινό σας πλάνο.

Κριός

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, προκειμένου να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα παίρνουν το δρόμο κι αυτό σας δίνει τη διάθεση για μια νέα περιπέτεια. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης με σκοπό τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως βρεθείτε να κάνετε τον ενδιάμεσο στον τσακωμό κάποιο φιλικού προσώπου.

Ταύρος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν μέσα από μια διαδικασία αμοιβαίων υποχωρήσεων αλλά και συντονισμένων κοινών προσπαθειών. Επαγγελματικά, οι κινήσεις σας εστιάζονται στο κλείσιμο κάποιων ελλειμμάτων κι αυτό θα γίνει με μερική επιτυχία. Ο αισθηματικός τομέας νιώθετε πως χωλαίνει εξαιτίας του ότι ο σύντροφος σας υιοθετεί μια στάση που δεν σας αρέσει. Οι γεννημένοι του 1985 βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο.

Δίδυμοι

Πάρα πολλές φορές αντιλαμβάνεστε τι είναι ψεύτικο και τι όχι. Σήμερα τα καμπανάκια κρούουν των κώδωνα του κινδύνου στο τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να ρίξετε το βάρος σας περισσότερο στην παρατήρηση μιας και έτσι θα διαπιστώστε πως κάποια άτομα κάνουν πως δουλεύουν. Αισθηματικά, μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ όμορφα, αρκεί να έχετε κατά νου και τις ανάγκες του συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1986 δικαιώνεστε μέσα από τις επιλογές σας.

Καρκίνος

Πολλά πράγματα θα διαπιστώσετε πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το παρελθόν σας. Προβάλλετε προς τα έξω μια επίπλαστη εικόνα ευεξίας η οποία όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες και χρειάζεται να συζητήσετε με κάποια άτομα που σας καταλαβαίνουν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να μην καπελώνετε το σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως μέσα από μια συνάντηση να καταφέρετε να κερδίσετε ιδιαίτερα προνόμια.

Λέων

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει αποδεικνύονται εσφαλμένες. Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη κατάφεραν ναι μεν να θολώσουν τα νερά αλλά τώρα χρειάζεται να τρέξετε. Επαγγελματικά, μην περιμένετε κάποιες αλλαγές αυτές τις ημέρες, εργαστείτε στις μόνιμες υποθέσεις. Αναζητήστε τη σταθερότητα, καθώς σταδιακά η συμπαντική νομοτέλεια αποκαθίσταται. Τέλος, αποφύγετε αγορές που συνδέονται με την ομορφιά. Οι γεννημένοι του 1961 προγραμματίστε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας.

Παρθένος

Κάποια πράγματα γίνονται τελικά χάρη στη θεία πρόνοια. Οι φιλοδοξίες σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά χάρη στη μεθοδικότητα και την ακατάπαυστη εργατικότητα σας. Αισθηματικά, μην συμπεριφέρεστε σαν μωρό παιδί γιατί μέσα από τις σχέσεις πρέπει να πάρετε και άλλα πράγματα. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα λύσουν κάποιο ζήτημα σας. Οι γεννημένοι του 1975, μη στηρίζετε τη ζωή σας στα σχέδια των άλλων.

Ζυγός

Στην προσπάθεια που καταβάλλετε για να πετύχετε τους σκοπούς σας έχετε για σύμμαχο σας τον καιρό και την υπομονή. Αισθηματικά, προσφέρετε όλη σας την αγάπη κι αυτό σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Επαγγελματικές συμφωνίες χρειάζεται να προσεχθούν περισσότερο στα ψιλά γράμματα. Ίσως φανείτε τυχεροί σε μια κλήρωση. Οι γεννημένοι του 1991 μέσα από την καθημερινή σας ζωή θα μπορέσετε να πετύχετε κάτι που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Δεδομένου ότι η προσωπική σας ζωή περνά κάποιες διαδικασίες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιους γνώστες και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να κάνετε πράγματα τα οποία σχετίζονται με το τι θέλουν οι άλλοι κι όχι εσείς. Αισθηματικά, ίσως οι προσπάθειες που πρέπει να εστιαστούν στο παρελθόν ενός συγκεκριμένου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1984 δεν θα αποδειχθεί σοφό να αναλάβετε τις ευθύνες άλλων.

Τοξότης

Πολλά θέματα σας απασχολούν, ωστόσο χρειάζεται και εσείς από μεριά σας να δείτε πως θα τα πράξετε. Οι φίλοι και οι γνωστοί δίνουν συμβουλές χωρίς όμως να γνωρίζουν την ουσία των ζητημάτων. Αισθηματικά, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Προσπαθήστε να κάνετε άμεσα σχέδια στα οποία θα συμμετέχετε αμφότεροι. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως αντιληφθείτε πως η μεταβολή μίας κατάστασης έγειρε την πλάστιγγα υπέρ σας.

Αιγόκερως

Η απόσταση μεταξύ του θριάμβου και της αποτυχίας είναι ελάχιστη. Η δουλειά που κάνετε είναι θαυμάσια και αξιολογείστε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, παρόλο που οι απολαβές δεν είναι αυτές που θα θέλατε. Αισθηματικά, η καθημερινότητα έχει προσθέσει στη σχέση αμοιβαία εκτίμηση και έτσι φαίνεται πως μπαίνουν οι βάσεις για μακροημέρευση. Οι γεννημένοι του 1992 χρειάζεται να φροντίσετε λίγο περισσότερο την εμφάνιση σας.

Υδροχόος

Το μυαλό σας τρέχει σε πολλά μικρά θέματα που αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας ενοχλούν, ωστόσο ενστερνιζόμενοι την πραγματικότητα, απλά κάνετε την προσπάθεια σας για ό, τι καλύτερο. Αισθηματικά, νιώθετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι που θα ανατρέψει και τα σχέδια τα δικά σας και του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως βρεθείτε σε μια εκδήλωση όπου μέσα από γνωριμίες θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ιχθύες

Όλο το πρωινό με τη Σελήνη μέσα στο Σκορπιό μπορείτε να τρέξετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες που έχετε με ιδιαίτερα εύκολα τρόπο. Με όπλο σας το χαμόγελο και σύμμαχο σας την ευγένεια μπορείτε να πετύχετε πολλά. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται μέσα από ενέργειες που έχετε κάνει και πλέον αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Αποφύγετε τα πολλά λόγια σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Οι γεννημένοι του 1988 θα απαλλαχτείτε από κάποιες ευθύνες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved