17 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
17 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Δύο βόδια που σέρνουν ένα άροτρο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι ένα καλοπροαίρετο... στραβόξυλο ή ένας αγροίκος με χρυσή καρδιά, ένας δυνατός τύπος, μάλλον αδέξιος, χαρακτηριστικός για τα ανεβοκατεβάσματα του θυμού του αλλά και για την ευγενική του ψυχή. Γεροδεμένος όπως είναι μπορεί να ασχολείται με τον αθλητισμό, την οικοδομή, τα μέταλλα ή την καλλιέργεια της γης. Έτσι θα αποφεύγει τις κοινωνικές ίντριγκες που ο ίσιος και ανοιχτός χαρακτήρας του αποστρέφεται. Είναι αρκετά αφελής και ευάλωτος στις ανθρώπινες κακίες. Δεν χρειάζεται να πει κανείς ότι αγαπά τη φύση όσο είναι ντροπαλός με τους ανθρώπους. Η τύχη του μπορεί να «στραβώσει» αν ταξιδέψει μακριά από τον τόπο του.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει» Λαϊκή παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Για φέτος, οι πλανήτες προστάζουν «τα κεφάλια μέσα»! Η μια εκδοχή είναι το να επηρεαστείτε σοβαρά από τις πιεστικές υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα ο τομέας των σχέσεων να υπολειτουργήσει. Έτσι, είναι πιο πιθανό να αρκεστείτε σε «διαλείμματα», ρίχνοντας το βάρος σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Αν όμως ο Κρόνος «αγγίξει» την συναισθηματική σας ζωή, τότε η χρονιά σας θα είναι εξαιρετικά πιεστική, αφού θα κοπιάσετε για μια σχέση παίρνοντας επάνω σας την ευθύνη της και δρομολογώντας την σε μια πιο «σοβαρή» κατεύθυνση. Από αυτήν την άποψη, δεν αποκλείεται καθόλου να δεσμευτείτε με καθοριστικό τρόπο, θέτοντας τις βάσεις για μια σταθερή οικογενειακή ζωή. Το αν αυτή η απόφαση είναι λάθος ή σωστή, εξαρτάται άμεσα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας.

Οικονομικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι αποφασιστικής σημασίας -δύσκολη αλλά όχι εξ ορισμού αποτυχημένη- τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον οικονομικό τομέα. Σας περιμένουν πολλές ευθύνες και αυξημένα καθήκοντα και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κινηθείτε συντηρητικά, έχοντας πάντα δικλείδες ασφαλείας ή μια τυπική κατοχύρωση. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες οικονομικές αναγκαιότητες, γι’ αυτό εφαρμόστε από νωρίς ένα πρόγραμμα λιτότητας, περικόπτοντας τα περιττά έξοδα. Φροντίστε να πράξετε ανάλογα και στην περίπτωση ενός απρόβλεπτου εσόδου, αφού είναι βέβαιο πως κάπου θα σας χρειαστεί άμεσα. Η εμπειρία σας θα συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων και σίγουρα στο τέλος της περιόδου θα νιώθετε κουρασμένοι αλλά και κατά πολύ σοφότεροι.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved