17 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
17 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
17_jan_copy

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό εντείνει τα πάθη και δημιουργεί καταστάσεις που, λόγω των συναισθηματικών και οικονομικών διακυμάνσεων, θυμίζουν τραμπάλα. Σήμερα καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πάτε κόντρα στο σύστημα αντί αυτού βρείτε τρόπους να συνταχθείτε με το κοινωνικό σύνολο διατηρώντας παράλληλά κάποια προσωπικά στεγανά. Μια μέρα που επίσης χρειάζεται αντί να απαντάτε σε ερωτήματα….. να τα εγείρετε.

Κριός

Στα επαγγελματικά γίνονται διάφορες ζυμώσεις και ως εκ τούτου δεν είναι εύκολο να βρεθεί άμεσα λύση σε κάποια ζητήματα. Αποφύγετε να μπείτε στα παιχνίδια τρίτων γιατί πολύ πιθανόν οι προθέσεις να μην και τόσο εμφανείς. Αισθηματικά, η λύση η οποία αναζητάτε μπορεί να έρθει κατόπιν διαλόγου. Οι αποφάσεις για κάποια οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να παρθούν αυτοβούλως από εσάς. Οι γεννημένοι του 1985, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σας βοηθά στο να κατανοήσετε τους άλλους αλλά και να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων των σχέσεων σας. Σε ζητήματα οικονομικά χρειάζεται να βουτήξετε τη γλώσσα στο μυαλό και να μην ξεστομίζετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε. Επαγγελματικά, κάποιες μικρές διορθωτικές κινήσεις θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αισθηματικά, ένα βήμα πίσω θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1965 μέσα από τα όνειρα σας ίσως άθελά σας τροφοδοτείτε με ελπίδα τους άλλους.

Δίδυμοι

Οι δυνατότητες που σας δίνονται είναι συνδεδεμένες με τις προσπάθειες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό. Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας χρειάζεται να τα επανεξετάσετε διότι ίσως έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης. Ορισμένα πράγματα ίσως ξεφεύγουν από τη δική σας δικαιοδοσία. Αισθηματικά, ίσως βλέπετε πως η σχέση σας θα βγει από το όποιο αδιέξοδο. Οι γεννημένοι του 1980, μην αντιδράτε σπασμωδικά.

Καρκίνος

Η υδάτινη Σελήνη μέσα από τον Σκορπιό σας στέλνει μηνύματα προσδοκίας. Επαγγελματικά, ίσως πρέπει να βιαστείτε, προκειμένου να είσαστε συνεπείς σε προθεσμίες και χρόνους. Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι, απλά πιστέψτε στους εαυτούς σας. Οι σχέσεις υφίστανται στην παρούσα φάση αλλοιώσεις κι αυτό εξαιτίας του Πλούτωνα απέναντί σας που σας ταλαιπωρεί τόσο καιρό. Οι γεννημένοι του 1962 ίσως δεχτείτε μια πρόσκληση για μια έξοδο.

Λέων

Πρωταρχικός σας σκοπός είναι η εδραίωση στο χώρο εργασίας και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Από εκεί και πέρα, μέσα από φίλους και συζητήσεις που θα γίνουν θα κατανοήσετε πως υπάρχουν άτομα που δείχνουν έμπρακτα πως είναι δίπλα σας. Μην προσπαθείτε να εκμαιεύσετε συναισθήματα σε μια περίοδο που είναι ακατάλληλη. Οι γεννημένοι του 1973, χρειάζεται να εστιαστείτε περισσότερο στα ζητήματα οικίας παρά οπουδήποτε αλλού.

Παρθένος

Πολλές φορές έχετε δίκιο αλλά γνωρίζετε πως ο τρόπος που το διεκδικείτε είναι μάλλον λανθασμένος. Η παρουσία της Σελήνης στον 3ο οίκο σας βοηθά αυτά που θα πείτε να αποκτήσουν μεγαλύτερη πειθώ ενώ παράλληλα σας προστατεύει από διάφορους που προσπαθούν να διεκδικήσουν κάτι από εσάς. Τηλεφωνικές κλήσεις και επικοινωνίες ίσως αποτελέσουν αφορμή για μια καινούργια γνωριμία. Οι γεννημένοι του 1965 αντιλαμβάνεστε πως η σταδιοδρομία σας δεν είναι θέμα μόνο ικανοτήτων.

Ζυγός

Η εκδήλωση των προθέσεων σας είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς. Επαγγελματικά, χρειάζεται να ξαναδείτε ορισμένα πράγματα γιατί προφανώς κάποιοι έχουν ζητήματα να λύσουν. Αισθηματικά, οι περισσότεροι από εσάς πρέπει σιγά – σιγά να αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, αφού τα κελεύσματα του έρωτα δίνουν και παίρνουν. Μια απόφαση ηλικιωμένου ατόμου θα σας δώσει ανέλπιστη χαρά. Οι γεννημένοι του 1966, μην παραιτήστε από τις προσπάθειες που έχετε κάνει τόσο καιρό.

Σκορπιός

Τα παράπονα που σας κάνουν δικοί σας άνθρωποι δεν είναι παρά ένας άλλος τρόπος για να σας πουν ότι σας έχουν ανάγκη. Ερωτικά, κάποια πράγματα πάνε κατ’ ευχή γιατί εσείς έχετε δείξει όρεξη για αλλαγή. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και κάποιοι θα προσπαθήσουν να ζητήσουν τη γνώμη σας. Θα επιλέξετε να ακολουθήσετε το δρόμο της αλήθειας. Οι γεννημένοι του 1970, μην πιστεύετε ό, τι ακούτε.

Τοξότης

Η Σελήνη μέσα από τον 12ο έρχεται να δείξει κάποιες αληθινές πτυχές του εαυτού σας. Η απώλεια κάποιων πραγμάτων δεν θα πρέπει να θεωρηθεί προϊόν κλοπής γιατί μάλλον πρόκειται για αμέλεια. Οι φιλοδοξίες σας σήμερα θα νιώσετε πως σκοντάφτουν στην αβεβαιότητα κάποιων. Κάποιες συναντήσεις που θα γίνουν θα συμβάλλουν να διαπιστώσετε πως πολλοί άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να σας υποστηρίξουν. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως πρέπει να ελέγχετε περισσότερο τα όνειρα σας.

Αιγόκερως

Κινούμενοι σε μια φάση πραγμάτωσης και με ρυθμούς καταιγιστικούς, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα σας προκαλέσουν προβλήματα. Τουλάχιστον, μην προκαλείτε την τύχη σας και κυρίως αποφύγετε να μιλάτε για τις προσωπικές σας επιτυχίες. Αυτό ίσως αποδειχθεί το καλύτερο αντίδοτο στο φθόνο των άλλων. Άτομα που εργάζονται μαζί σας θα διαπιστώσετε πως είναι σε δυσκολότερη θέση από εσάς. Οι γεννημένοι του 1966 σταδιακά ελπίζετε πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Σκορπιό έρχεται να σας δείξει πως κάποια εγχειρήματα δεν μπορούν να έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε. Το πρόβλημα είναι επί το πλείστον επικοινωνιακό, καθώς έχετε μείνει δυσαρεστημένοι από τη στάση κάποιων και είναι δύσκολο να δώσετε στην άλλη πλευρά να το καταλάβει. Η προσωπική σας ζωή γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, αφού δείχνετε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως νιώσετε πως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές και μάλιστα άμεσα.

Ιχθύες

Η αισθηματική σας ζωή περνάει από σαράντα κύματα, αφού ο Άρης σας προκαλεί να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματα και να αντιδράτε με βάση τη λογική. Στα επαγγελματικά, μέσα από συνθήκες καθημερινής τριβής, καταλαβαίνετε πως έχουν αναπτυχθεί φιλίες που αντέχουν στο χρόνο. Ίσως κάποια είδηση που σχετίζεται με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός να σας κάνει να χαροποιηθείτε ιδιαίτερα. Οι γεννημένοι του 1969 θα χρειαστεί να συναντηθείτε με κάποιους ανθρώπους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved