Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/1

 

Σελήνη στον Σκορπιό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/1





από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg


Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο σεληνιακό ψυχόδραμα που έβγαλε στην επιφάνεια πολλά εσώψυχα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 16/1 στις 18:34 το απόγευμα.
Στις 20:33 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία μας δημιουργεί την τάση να σπαταλήσουμε πολλή ενέργεια προς κάθε κατεύθυνση ειδικά προς την ερωτική, ενώ παράλληλα κοιτάζουμε να εφαρμόσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 17/1 πλέον, το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν και παράλληλα με την αντίθεση του Δία, επιβεβαιώνει τη διάθεσή μας να ερωτοτροπήσουμε με κάθε τρόπο, βγάζοντας έναν λάγνο εαυτό, που πάνω από όλα αποσκοπεί στην απόλαυση και στο προσωπικό όφελος.
Στις 7:57 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα με συναισθηματική σφοδρότητα, ενώ σε ότι κάνουμε είμαστε παθιασμένοι και αφοσιωμένοι.
Ως το απόγευμα θα έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε σε πολλές δραστηριότητες επαγγελματικές και προσωπικές, αφού η ένταση θα μας κρατάει ενεργητικούς και ακούραστους. Πολύ καλό διάστημα για να δουλέψουμε πολύ σε μια εργασία και να αποδώσουμε άριστα.
Στις 18;25 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ερμή θα κλείσει την ημέρα με ισχυρή κρίση, διάκριση και διαίσθηση, καταγράφοντας όλα όσα πρέπει να γίνουν, μέσα από μια μεταφυσική προσέγγιση και ιδεολογία.

Στις 18/1 στις 9:24 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη απογειώνει ως το απόγευμα τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, κάνοντας συναλλαγές μέσα από τις οποίες θα έχουμε σίγουρο κέρδος. Η αντοχή και η πρωτοβουλία που επιδεικνύουμε, μας αποζημιώνουν ευχάριστα, κλείνοντάς μας το μάτι συνωμοτικά.
Στις 18:00 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ήλιο μας δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστούμε την καλή μας διάθεση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αισθανόμενοι πως η αυτοδυναμία και η βούληση που έχουμε επιδείξει, κάνει την ισχύ μας να φαντάζει σαν καλοδουλεμένη παράσταση, που αξίζει να χειροκροτηθεί.
Στις 20:30 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια άκρως ρομαντική και αφελή διάθεση, έτοιμη να παραδοθεί σε οποιαδήποτε πρόσκληση και να πέσει στη δύνη των απολαύσεων.
Στις 21:30 η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, εξακολουθώντας την άφεση σε περιπέτειες, που ως το βράδυ θα έχουν πάρει μια ταξιδιάρικη και φιλοσοφική χροιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved