16 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
16 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;


Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









25 έως 26 Αιγόκερω



Σύμβολο: «Ένα τροπικό δάσος».





Ερμηνεία: Μια πλούσια φύση, τόσο γλυκιά όταν είναι σε καλή διάθεση και τόσο θυελλώδης και σκληρή όταν θυμώνει.
Αγαπά τη φύση, τα ταξίδια και κάθε τι εξωτικό. Πολυμήχανο μυαλό, ικανό να δίνει πρακτικές λύσεις, θεωρείται ιδανικό για επιχειρήσεις και η επιτυχία σε αυτόν τον τομέα είναι πιθανή.
Ο άνθρωπος εδώ, ίσως θα προτιμούσε την ειρήνη αλλά δίνει μεγάλη αξία στην ελευθερία του, τόση που, αν προκύψει ζήτημα, ξεθάβει άμεσα τα τύμπανα του πολέμου. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την στάση του απέναντι στους άλλους, μιας και φαίνεται να είναι απ' αυτούς που «φυτρώνουν» χωρίς να τους το ζητήσει κανείς.
Το σύμβολο δείχνει την παγίδα που μπορεί να υπάρχει σε μια τέτοια φύση. Μια οργιώδης, πλούσια βλάστηση παραπέμπει σε μια μάλλον ηδονοθηρική πολιτική που αν γίνει κεντρική στην ζωή του ατόμου, θα δυσκολέψει αφάνταστα μια ισορροπημένη ανάπτυξη-πρόοδο.


Απόφθεγμα της μοίρας: «Σύμπτωση είναι το γνωστό αποτέλεσμα αγνώστων αιτιών» Βολταίρος

Χ.Δ.






Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η χρονιά αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα σε επίπεδο γνωριμιών και κοινωνικής ζωής. Μερικές φορές η ζωή σας θα μοιάζει με παραμύθι, ωστόσο για να μπορέσετε να αντλήσετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της καλοτυχίας και να έχετε το κάτι παραπάνω και στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να κινηθείτε χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς. Και είναι φυσικό υπό αυτές τις συνθήκες να ευνοούνται περισσότερο όσες ή όσοι έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων. Αντίθετα, η χρονιά για τους δεσμευμένους κρίνεται ως ...πονηρή, με τους πειρασμούς να παρελαύνουν, απειλώντας να διασαλεύσουν την ισορροπία και την γαλήνη των «σίγουρων» λύσεων.









Οικονομικά

Ενώ η πλειοψηφία δοκιμάζεται και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μέσα στην κρίση, εσείς φαίνεται πως έχετε το ...κοκαλάκι της νυχτερίδας! Οι ευκαιρίες για μια οικονομική και επαγγελματική ανάκαμψη θα είναι πολλές και μάλιστα χωρίς να απαιτηθεί κάποιος ιδιαίτερος κόπος. Απλά ζητείστε και θα το έχετε...

Προσέξτε μόνον τις συνεργασίες σας, αφού σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο δείχνουν ασύμφορες.


Γ.Ρ
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved