16 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
16 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
16_jan_copy


Γενικό προφίλ
Μια ημέρα που ξεκινά με τη Σελήνη στο Ζυγό έτοιμη να αναρωτηθεί, να αμφιταλαντευτεί και τελικά να διαπραγματευτεί τι διάθεση θα έχετε και κατ’ επέκταση τι θα μεταφέρετε σήμερα στους άλλους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο πλανητικό «μικροσκόπιο» και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα» η ελπίδα όλων είναι φυσικά, η ζυγαριά να γείρει υπέρ του «ειρήνη ημίν». Από το απόγευμα και μετά, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, στρέφει το ενδιαφέρον σε οικονομικά θέματα, απαιτώντας λεπτούς χειρισμούς ώστε οι εγγυήσεις που ζητάτε να έρθουν αβίαστα.

Κριός
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και στηρίζονται πάνω σε πραγματικά γεγονότα. Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο προσπαθεί να κλείσει κάποια κεφάλαια. Από το απόγευμα όμως και μετά η είσοδος της στον 8ο οίκο θα εγείρει ζητήματα συναισθηματικής αβεβαιότητας και αποδοχής. Ο έρωτας, αυτό το σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας, έρχεται να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο, αφού θα σας βοηθήσει ως κινητήριος δύναμη να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως στηρίζετε το μέλλον σας σε κουβέντες του αέρα.

Ταύρος
Το πρωινό ξεκινάει με μια πυρετώδη κατάσταση σε ζητήματα εργασίας. Ίσως να σας προσφέρουν περισσότερες υποθέσεις από ότι είχατε υπολογίσει κι αυτό, έστω και παροδικά, να σας κάνει να πελαγώνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό κατά τις απογευματινές ώρες διανθίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με έντονα ερωτικά στοιχεία, πράγμα που κάνει το έργο σας πολύ πιο εύκολο. Για τους γεννημένους του 1975 ίσως κάποια άτομα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σήμερα.

Δίδυμοι
Η δυνατότητα για επικοινωνία αλλά και η όρεξη να δείξετε τι αξίζετε κινητοποιούν τους μηχανισμούς και σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο χώρο εργασίας. Ίσως να έχετε αντιληφθεί τη διαφοροποίηση συναισθημάτων από την πλευρά κάποιων . Ερωτικά, πρέπει να μπείτε λίγο πιο ζεστά στο ρόλο σας και να δείτε τη σχέση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Οι γεννημένοι του 1992 τα όνειρα σας δεν μπαίνουν σε καλούπια.

Καρκίνος
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του πρωινού θα σας δημιουργήσει άγχος ως προς τα χρονοδιαγράμματα. Οι μοναδικές ευκαιρίες που σας δίνονται τόσο στη δουλειά όσο και στα ερωτικά σας καθιστούν κάπως τυχερούς, αν όχι ιδιαίτερα προνομιούχους. Στην προσωπική ζωή βάλτε χρώμα και προσπαθήστε από το απόγευμα και μετά να μην παρασυρθείτε σε συναισθηματικές αψιμαχίες. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο.

Λέων
Η μέρα κυλά με μια σχετική ηρεμία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες προετοιμασίες. Η πίστη στον εαυτό σας βοηθά να μαγνητίζετε τα βλέμματα, ωστόσο ίσως άθελά σας οδηγηθείτε σε υπερβολές. Βάζοντας την προσωπική σας πινελιά στο χώρο εργασίας, καταφέρνετε άτυπα να κατακτήσετε άλλο ένα φρούριο. Οι τηλεφωνικές επαφές δεν ευνοούνται από το απόγευμα και μετά. Οι γεννημένοι του 1976 κάνετε σωστή χρήση των δυνάμεων σας.

Παρθένος
Η εμμονή σας με κάποια ζητήματα ίσως σας δημιουργήσει κάποια πρόσκαιρα προβλήματα με άτομα που δεν λένε να συμμορφωθούν. Ερωτικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να εξομαλυνθούν τα πράγματα μέσα στις σχέσεις. Βεβαιωθείτε σε κάθε σας κίνηση πως το δίκιο είναι με το μέρος σας και διεκδικήστε το, χωρίς ωστόσο να βλάψετε με λόγια τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1972 έχετε επιλέξει ένα μακρύ δρόμο που αξίζει τον κόπο.

Ζυγός
Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και ξεκινάτε με όρεξη και χαρά για δημιουργία. Πολλά πράγματα σας μοιάζουν βουνό αλλά, είτε ο τρόπος σας είτε τα τεχνάσματα σας, το κάνουν να φαίνεται κατηφόρα. Επαγγελματικά, ασχοληθείτε με το συμμάζεμα και τη διοίκηση παρά με οτιδήποτε άλλο, αφού ο Κρόνος σας στέλνει μηνύματα επικείμενων αλλαγών. Οι γεννημένοι του 1991, μην περιορίζεστε μέσα στα πλαίσια που σας βάζουν οι άλλοι.

Σκορπιός
Κάποιοι από εσάς νιώθετε προνομιούχοι όμως τα προνόμια δημιουργούν και προβλήματα μιας και πολλοί τα βλέπουν με ζήλια. Οι προσωπικές επιδιώξεις σήμερα περνάνε μέσα από τους άλλους και, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα καταλάβετε πως η σωστή συμπεριφορά και η ευγένεια είναι το διαβατήριο για την επιτυχία. Οι γεννημένο του 1976 ίσως η συγχώρεση να είναι η κατάλληλη κίνηση που πρέπει να κάνετε.

Τοξότης
Αν και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, τελικά καταφέρνετε να στρέψετε μια κατάσταση, από κατάφορα εναντίον σας, υπέρ σας. Αυτό σας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα και κυρίως σας βοηθά να δείξετε στους άλλους πως είστε άκρως λειτουργικοί σε όλα. Αισθηματικά, ίσως έχετε μέσα σας κάποιες ανικανοποίητες ορέξεις που πρέπει να τις καταπνίξετε, αν θέλετε η σχέση που έχετε να εξακολουθήσει να ισχύει. Οι γεννημένοι του 1975, μην υποχωρείτε μπροστά σε απειλές.

Αιγόκερως
Μια μέρα η οποία θα νιώσετε κάπως σαν το Γίαννη Αγιάννη, αφού εσείς θα τρέχετε και άτομα θα σας κατατρέχουν και θα σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα. Τα οικονομικά έρχονται να σας προσφέρουν ανακούφιση, αφού η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά να ξεφύγετε από κάποιες δοκιμασίες. Επαγγελματικά ζητήματα καλό θα ήταν να μην τα θέσετε σήμερα επί τάπητος. Κάνετε λίγο επιμονή, αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1965, προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος
Έχοντας μια ιδιαίτερη επιφόρτιση σε θέματα εργασιών, το πρωί η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς. Από το απόγευμα όμως η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό έρχεται να δώσει περισσότερη ένταση η οποία μπορεί να βγει μέσα από συζητήσεις. Η αθέτηση κάποιων συμφωνιών ίσως νιώσετε πως σας εκθέτει, προσπαθήστε ωστόσο να είστε όσο το δυνατόν πιο υπομονετικοί. Οι γεννημένοι του 1984 βεβαιωθείτε για τις αγαθές πράξεις κάποιων.

Ιχθύες
Μέσα σε μερικές ώρες θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν από το καλό στο καλύτερο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να βλέπετε κάποια πράγματα πιο ανάλαφρα ενώ θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας έτσι ακριβώς όπως θέλετε. Ένα περίεργο κυνήγι με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος θα αποδείξει πως μέσα σας δεν έχετε ξεδιαλύνει τι θέλετε. Οι γεννημένοι του 1965, μην αδιαφορείτε στα σημάδια που το σώμα σας στέλνει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved