Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/1

Σελήνη στο Ζυγό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerinanew1.jpg_copy



Η μυστήρια γυναίκα αλλάζει βιαστικά ενδυμασία σαν να επρόκειτο να παρευρεθεί από γάμο σε κηδεία, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού, σήμερα 14/1 στις 15:29 το μεσημέρι.
Η αντίθεση με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 17:29 και θα επηρεάσει ως το βράδυ, είναι ένα προμήνυμα του άστατου πλανητικού σκηνικού που θα ακολουθήσει, δημιουργώντας τρικυμιώδεις συναισθηματικούς ανέμους.

Ως το βράδυ θα έχουμε αλλάξει πολλές διαθέσεις, θα έχουμε εκφράσει διάφορες επιθυμίες, ενώ θα προσπαθούμε να ελέγξουμε την ψυχολογική ένταση, που δεν θα τιθασεύεται με τίποτα. Ακόμα και αν καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τον ενθουσιασμό μας, θα αναζητήσουμε κάτι άλλο, που θα μας συναρπάσει περισσότερο από το προηγούμενο.
Κι ενώ η επόμενη μέρα ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα στις 15/1 πλέον, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4:50 το πρωί, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση του προηγούμενου βραδιού.

Όλα γίνονται ένα συμπαγές κουβάρι από συμπιεσμένα συναισθήματα και σκέψεις, αισθανόμενοι σαν να κατάπιαμε αμάσητο ένα μεγάλο κομμάτι φαγητού και πιέζει αφόρητα το στομάχι μας.Στις 9:14 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή ξεκινά την ημέρα με διάθεση αλκοολικού μετά από ένα μεγάλο μεθύσι. Δεν μπορούμε να μαζέψουμε τις σκέψεις μας, νιώθουμε αμήχανα, ενώ οι λεκτικές επιθέσεις στους άλλους, είναι η λιγόψυχη άμυνά μας.
Στη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλους πλανήτες, σε αυτό το περικυκλωμένο από αρνητισμό περιβάλλον και καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με κανέναν και τίποτα που θα χρειαστεί να ξοδέψουμε ψυχική και συναισθηματική ενέργεια.

Στις 16/1 στις 11:07 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο μας δημιουργεί την αγωνία του ασθενή, που κοιτάζει το θερμόμετρο για να δει αν έπεσε λίγο ο πυρετός.
Η μέρα ως το απόγευμα, προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολη με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις, τις οποίες θα προσπαθούμε ηρωικά να ισορροπήσουμε και να εναρμονίσουμε.
Στις 17:01 το απόγευμα με την κορύφωση της συνόδου με τον Κρόνο, αισθανόμαστε για τα καλά πλέον την κάψα του χαστουκιού της ματαιότητας, στα πρόσωπά μας.
Αποδυναμωμένοι παραδινόμαστε στη μελαγχολία και στην απρόθυμη διάθεση να ασχοληθούμε με οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Κάθε χειρωνακτική δραστηριότητα και ασκήσεις αναπνοών με ενεργειακή μουσική, θα ήταν σωτήρια αυτό το διάστημα.
Η επιρροή του τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 17:28 που επηρεάζει παράλληλα με τη σύνοδο του Κρόνου, μας πιάνει απαλά το χέρι οδηγώντας μας σε καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, δείχνοντάς μας τη διέξοδο προς την φαντασία και τη θετική σκέψη.
Σιγά – σιγά χαλαρώνουμε έστω και μέσα από πλασματικές εικόνες αλλά άκρως ψυχοθεραπευτικές, ώσπου η Σελήνη να περάσει στον Σκορπιό στις 18:34, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Αρχαγγέλου Ραφαήλ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved