14 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
14 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
14_jan

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα ξεκινά με Σελήνη στην Παρθένο, ώστε να προγραμματίσετε τις δουλειές ρουτίνας αλλά και γενική καθαριότητα. Από το μεσημέρι και μετά εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και επιτέλους μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να διασκεδάσετε.

Βέβαια τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα έχει η ντίβα της αστρολογικής σκηνής, η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, παίζοντας το ρόλο της αυτόκλητης σωτήρος που με αυταπάρνηση θυσιάζεται για να προσφέρει αγάπη, κατανόηση και καλοσύνη. Το μήνυμα της ημέρας είναι πως, αν σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους, τότε είναι πολύ πιθανή μία σχέση με άτομο που να συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Έχετε όμως κατά νου ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, μόλις σταθεί στα πόδια του, θα φύγει γιατί θα έχει πλέον καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες. Προσέχετε λοιπόν και μην ενδίδετε εύκολα!

Κριός
Το μενού περιλαμβάνει εργασίες και αγορές κατά τη διάρκεια του πρωινού που ουσιαστικά είναι προετοιμασίες για το απόγευμα που έρχεται. Η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό σας προτρέπει να φτιάξετε ατμόσφαιρα και με την είσοδο της Αφροδίτης στον 12ο η νύχτα αποκτά μυσταγωγικό χαρακτήρα. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως έχουν απρόβλεπτα θετική εξέλιξη.

Ταύρος
Οραματιζόμενοι ένα καλύτερο –συναισθηματικά- αύριο δουλεύετε με επιμονή και θετική ενέργεια επάνω στα μειονεκτήματα που υπάρχουν στη σχέση. Σε αυτό συμβάλλει και η θέληση του συντρόφου σας για αλλαγή, αφού στα μάτια σας βλέπει κάτι σταθερό. Αποφασίστε τις κινήσεις που θα κάνετε και χαρείτε την ημέρα. Οι συναντήσεις αποκτούν έναν όμορφο χαρακτήρα, αφού στις άμεσες προθέσεις σας είναι η διασκέδαση.

Δίδυμοι
Το πρωινό σας βρίσκει κάπως αναστατωμένους κατά πάσα πιθανότητα γιατί ο Μορφέας σας κράτησε λίγο περισσότερο στην αγκαλιά του. Όμως η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό βελτιώνει την κατάσταση, φορτίζοντάς σας με θετική ενέργεια αλλά και θέληση προσφοράς προς τους άλλους. Μια συζήτηση και ένα συγνώμη θα αποκαταστήσουν προσωπικές διαφορές.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στο Ζυγό ίσως σας βρει να προσπαθείτε δύο και τρείς φορές για να πετύχετε το ίδιο πράγμα. Ωστόσο, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς εγείρει τα θετικά σημεία του χαρακτήρα σας, οπλίζοντάς σας με αγάπη αλλά και αισιοδοξία. Έτσι, το βράδυ αποκτά ένα κοινωνικό χαρακτήρα με φίλους και γνωστούς να και περνάτε πιο καλά.

Λέων
Επικοινωνιακά, έχετε βάλει πλώρη να καταπλήξετε το σύμπαν. Ωστόσο, πίσω από όλο αυτό κρύβεται η ανάγκη για αποδοχή. Νέες γνωριμίες μέσα από το κοινό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια άλλη οπτική στα ζητήματα του έρωτα, αρκεί βεβαίως να μην είσαστε δεσμευμένοι διότι τότε θα προκύψουν σχετικά διλήμματα. Προσέχετε την εμφάνιση σας διότι ίσως προβείτε σε στιλιστικά ατοπήματα.

Παρθένος
Η μέρα ξεκινά με το ξεκαθάρισμα της εβδομάδας από χαρτάκια και φυλλάδια μέχρι γνωριμίες που πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων, αφού έχουν συμπληρώσει τον κύκλο ζωής τους. Πολλοί πιστεύουν ότι έχετε ένα σπαρτιάτικο τρόπο ζωής -εσφαλμένη αντίληψη- αφού στην πραγματικότητα αναζητάτε το καλύτερο. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς έρχεται να βγάλει προς τα έξω μια άγνωστη προς τους πολλούς πτυχή του εαυτού σας.

Ζυγός
Το πρωινό ξεκινά με την προσπάθειά σας να συντάξετε τις δυνάμεις σας και να κυβερνήσετε ψυχή και σώμα. Ίσως η ανάγκη σας να παρεκκλίνετε του προγράμματος, προκειμένου να ικανοποιήσετε πράγματα που σας ικανοποιούν, κάποιους να τους θορυβήσει. Από το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πολύ πιο άνετους, βγάζοντας προς τα έξω έναν αέρινο τρόπο συμπεριφοράς.

Σκορπιός
Δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν το τι θέλετε, βοηθάτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομαλή ροή των γεγονότων. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθείς σας βοηθά να εξωτερικεύεστε το ψυχικό σας κόσμο και να βγάλετε προς τα έξω στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν να αποκτήσουν οι άλλοι μια καλύτερη εικόνα σας. Αισθηματικά, οι καθαρές κουβέντες φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης
Προσπαθήστε σε ζητήματα που έχετε δώσει το λόγο σας να είσαστε συνεπείς. Βεβαιωθείτε ότι στα γεγονότα που διαδραματίζονται, μήπως άθελά σας έχετε το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθείς σας χτυπάει το καμπανάκι για προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα που έχετε αμελήσει. Τηλεφωνήματα και μηνύματα έχουν την τιμητική τους.

Αιγόκερως
Πάρα πολλές φορές βάζετε στους άλλους κάποιες ταμπέλες που με την πάροδο του χρόνου σας αναγκάζουν να τις ανακαλέσετε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η πρώτη εντύπωση δεν είναι αλάνθαστος οδηγός. Συναντήσεις και συζητήσεις ξεκινάνε με μια απίστευτη σοβαρότητα και καταλήγουν σε γέλια και χαχανητά μέχρι το πρωί.

Υδροχόος
Το πρωινό ίσως σας αναγκάσει να βγείτε προς τα έξω και να κάνετε κάποιες αγορές και επαφές που σε άλλη περίπτωση δεν θα σας πείραζε, αν είχατε μαζί σας κάποιο άλλο άτομο που δε θα σας καθυστερούσε. Από το μεσημέρι όμως εξομαλύνονται τα πράγματα, αποτινάσετε από πάνω σας όλα τα απομεινάρια της εβδομάδας και φορτίζεστε με χαρά.

Ιχθύες
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας συνοδεύετε από ευχάριστα γεγονότα. Έτσι, απαλλαγμένοι από το άγχος της καθημερινότητας, νιώθετε ψυχική ευφορία και θέλετε να διασκεδάσετε. Είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο μαγαζί, το κέφι σας σήμερα θα συνεπάρει φίλους και γνωστούς και θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε. Είναι πολλοί αυτοί που αναζητούν τη συντροφιά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved