13 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
13 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
13_jan

Γενικό προφίλ
Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο προωθεί ποικίλες εργασίες και σε κάποιες περιπτώσεις η καθημερινότητα θα είναι εξουθενωτική. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα προσφέρει τη δυνατότητα να διεισδύσετε στα πράγματα και να σχηματίσετε άποψη μετά από μια βαθιά ανάλυση των συνθηκών και των σχετικών καταστάσεων. Η Αφροδίτη με τη σειρά της τριγωνίζοντας τον Κρόνο και συνάπτοντας στενή όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα προϊδεάζει για μια μέρα θα χαρακτηριστεί από ασύμβατες σχέσεις , περίεργες συμμαχίες και ανατροπές που θα τις καλύπτει ένα αδιόρατο πέπλο μυστηρίου και αμφιβολίας. Τέλος το ακριβές τρίγωνο Ηλίου – Άρη είναι ιδανικό για να βάλετε μπρος τη μηχανή που θα παράγει όλη τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεστε για να κάνετε τη ζωή ή την καθημερινότητα σας καλύτερη.

Κριός
Οι επικοινωνίες με άτομα που σχετίζονται από το φιλικό περιβάλλον αποκτούν σιγά – σιγά μια βαθιά σημασία για τη ζωή σας. Ο χώρος εργασίας φαίνεται πως αρχίζει και κάνει κάποιες μεταστροφές τις οποίες εσείς από τη μεριά σας αδυνατείτε να παρακολουθήσετε. Αισθηματικά, δεν ακούτε τις σειρήνες, αφού έχετε ένα προαίσθημα πως κάνετε το σωστό. Κάντε ένα διάλλειμα από αγχωτικές καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1962 κάποια περιστατικά θα απαιτήσουν από τη μεριά σας ιδιαίτερους χειρισμούς.

Ταύρος
Η παρουσία της Σελήνης μέσα στην Παρθένο έρχεται να σας βοηθήσει να οργανώσετε το χώρο και το χρόνο σας. Επαγγελματικά, η αναζήτηση σταθερότητας θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη επιλογή συνεργατών. Αισθηματικά, νιώθετε πως μπαίνετε σε ένα παιχνίδι το οποίο, αν και είναι αδιέξοδο, τελικά σας αρέσει και σας γοητεύει. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως έχουν ερωτικό κίνητρο. Οι γεννημένοι του 1987 χάρη στην προσωπική σας ακτινοβολία στρέφετε υπέρ σας τις καταστάσεις.

Δίδυμοι
Οι ευκαιρίες σήμερα ίσως γίνονται κάπως πιο δύσκολες εξαιτίας της Σελήνης και του Άρη στην Παρθένο. Από την άλλη, η παρουσία του Ήλιου στον 8ο ηλιακό οίκο τονίζει, εκτός από τον ερωτισμό, και το πάθος για δημιουργία. Επαγγελματικά, ίσως νιώσετε πως κάποιοι απαξιώνουν το έργο σας όμως να θυμάστε το πλήρωμα το χρόνου είναι κοντά. Οικογενειακά ζητήματα θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Οι γεννημένοι του 1973 θα δείτε κάποια δικά σας άτομα να πετυχαίνουν το στόχο τους.

Καρκίνος
Η παρουσία της συνόδου Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό οίκο βγάζει προς τα έξω κάποιες αδύναμες πτυχές του εαυτού σας που λογοκρίνονται. Επικοινωνιακά, νιώθετε πως μέσα στις σχέσεις δεν εισακούεστε και σας καταπιέζει. Από την άλλη, μεταφέρετε αυτά τα συναισθήματα στο χώρο εργασίας και ίσως άθελα σας γίνεστε φορτικοί στους συναδέλφους σας. Συναισθηματικά, ίσως λάβετε κάποιο μήνυμα που θα σας προβληματίσει. Οι γεννημένοι του 1992 ρυθμίστε τις εκκρεμότητες σας.

Λέων
Η καθημερινότητα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και εσείς ακολουθείτε το ρεύμα της. Εντούτοις, με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου επαγγελματικά καταφέρνετε να κυριαρχήσετε, χωρίς να περνάτε τις διαχωριστικές γραμμές. Οικονομικά, δείξτε λίγο περισσότερο προσοχή διότι με τη σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα ίσως παρασυρθείτε και κάνετε έξοδα που δεν είναι ούτε προγραμματισμένα ούτε αναγκαία. Οι γεννημένοι του 1971 κρατήστε τις συζητήσεις μυστικές γιατί ίσως κάποια νέα διαρρεύσουν.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει να βάλετε τάξη στους χώρους στους οποίους κινείστε. Ίσως από τη μεριά σας θελήσετε να απαλύνετε την ατμόσφαιρα, αφού η σύνοδος Αφροδίτη - Ποσειδώνα σας καλεί να βγάλετε μια πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας. Επαγγελματικά, θα νιώσετε πιεσμένοι, αφού χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση όμως τα πράγματα κινούνται υπέρ σας. Οι γεννημένοι το 1984 μέσα από τις προσωπικές σχέσεις θα καταλάβετε το πόσο δίκιο έχετε.

Ζυγός
Οι ψυχολογικές μεταβολές δεν θα λείψουν αλλά ευτυχώς οι όψεις της Αφροδίτης λειτουργούν ιδιαίτερα εξισορροπητικά. Αυτό σημαίνει πως δεν χάνετε το χαμόγελο σας, αντίθετα δίπλα σας βρίσκονται άτομα διατεθειμένα να σας σταθούν. Αισθηματικά, μια συζήτηση μέσα σε όμορφο περιβάλλον θα βοηθήσει στο να διαλυθούν τα όποια σύννεφα αμφιβολίας της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως δείτε τις προσωπικές σας επιδιώξεις να σκοντάφτουν στα θέλω των άλλων.

Σκορπιός
Οι σχέσεις μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπαίνουν σε μια φάση δημιουργίας. Από την άλλη, στον εργασιακό σας χώρο θα χρειαστεί να μιλήσετε ευθέως σε άτομα με τα οποία είστε δυσαρεστημένοι, κάνοντας κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα. Οικονομικά, έχετε αφήσει κάποια άτομα να αλωνίζουν και δεν υπολογίζοντας τις οφειλές που έχουν απέναντί σας. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως προσπαθείτε να δώσετε πίστωση χρόνου σε μια κατάσταση εκ προοιμίου χαμένη.

Τοξότης
Κάποια πράγματα απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς τους οποίους όμως στην παρούσα φάση αδυνατείτε να κάνετε. Επιφορτισμένοι με ζητήματα αισθηματικής φύσεως προσπαθείτε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο, προκειμένου να φουντώσει η φλόγα μέσα στη σχέση. Το πάθος δεν λείπει, απλά εσείς με τον έξω καρδιά χαρακτήρα που έχετε ίσως δείχνετε άθελά σας πως η σχέση περνά σε δεύτερη μοίρα. Οι γεννημένοι του 1962 θα νιώσετε πως κάποια πράγματα παίρνουν το δρόμο τους.

Αιγόκερως
Η ανάγκη να έχετε το χρόνο σας σήμερα ίσως σας οδηγήσει στο να απομακρυνθείτε προσωρινά από κάποια άτομα. Αυτό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ώριμα τις μελλοντικές κινήσεις αλλά και να εκμεταλλευτείτε τα δώρα που προσφέρει η ορθόδρομη φορά του Δία. Επαγγελματικά, ίσως ανακύψουν κάποια ζητήματα που, αν και δείχνουν ανόητα, κρύβουν ένα έντονο παρασκήνιο. Οι γεννημένοι του 1986 κάποια αισθηματικά ζητήματα μέσα σας δεν έχουν σβήσει.

Υδροχόος
Σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καλές προθέσεις των φίλων σας, την όρεξη του ερωτικού σας συντρόφου αλλά και την επαγγελματική εύνοια που έχετε. Μέσα από διαδικασίες θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα ίσως άθελά σας να τα έχετε παραμερίσει ενώ παράλληλα σε κάποια πράγματα έχετε φανεί ασυνεπείς. Επαγγελματικά, κάποια πρόταση σας ανοίγει ορίζοντες αλλά ίσως σας υποχρεώνει για ένα χρονικό διάστημα να περιοριστείτε. Οι γεννημένοι του 1969 θα βρεθείτε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Ιχθύες
Τόσο η θέση της Σελήνης όσο και του Άρη απέναντί σας έρχονται να σας τονίσουν πως ο δρόμος για την επιτυχία περνά μέσα από τη συλλογικότητα. Είναι βέβαια από τις λίγες φορές που κάτι τέτοιο δεν σας βρίσκει αντίθετους, αφού ο κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη συνόδου με την Αφροδίτη. Κάποιες συναντήσεις θα βοηθήσουν στο να λάβετε κάποια εχέγγυα προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια. Οι γεννημένοι του 1966 δεν αποκλείεται να αισθανθείτε το τσίμπημα από το βέλος του Θεού Έρωτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved