12 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
12 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










21 έως 22 Αιγόκερω


Σύμβολο: «Ένας άνδρας απασχολημένος να σκάβει σκληρά».






Ερμηνεία: Μπορούμε να πάρουμε το σύμβολο και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Στην πρώτη περίπτωση θα μας δείξει μια βαριά, επίπονη και βαρετή δουλειά -για παράδειγμα σε ορυχεία- ή σκάψιμο για αρχαιολογικά ευρήματα, χωρίς η δεύτερη ερμηνεία να αποκλείει την πρώτη.

Σε πνευματικό επίπεδο πάλι, μας δείχνει ένα επίμονο μυαλό, ένα βαθύ πνεύμα διψασμένο για το άγνωστο και το μυστήριο.

Ανάλογα με το χαρακτήρα, μπορεί να υπάρχει κάποια θρησκευτικότητα, που τείνει στον εσωτερισμό και μια τάση για σπουδές στην αρχαιολογία, τις νεκρές γλώσσες, την παλαιοντολογία κλπ. Όπως και να είναι, ο άνθρωπος θα δουλέψει πολύ σκληρά.

Θα είναι μάλλον υπομονετικός και πεισματάρης αλλά και απόλυτος στις πεποιθήσεις του. Είτε θα δουλεύει μόνον με σύγχρονα μέσα, είτε θα αρνηθεί εντελώς την πρόοδο. Τα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσει θα είναι μεγάλα αλλά θα τα αντιμετωπίσει με θάρρος κι ατρόμητη θέληση, μέχρι να του χαμογελάσει η τύχη.


Απόφθεγμα της μοίρας:
«Είναι σπατάλη ενέργειας να θυμώνεις μ’ έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται άσχημα, όπως είναι να θυμώνεις με ένα αμάξι που δεν παίρνει μπροστά» Bertrand Russel


Χ.Δ.






Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά
Στο σύνολο της πρόκειται για μια «μπερδεμένη» χρονιά, με έλλειμμα διαφάνειας στις σχέσεις και προσδοκίες που είναι δύσκολο να εκπληρωθούν. Αυτό δεν «απαγορεύει» τις ευτυχισμένες στιγμές, ωστόσο σε περίπτωση όπου «επενδύσετε» συναισθηματικά, η διάψευση είναι προ των πυλών, συνδυασμένη μάλιστα με ένα μπλοκάρισμα, το οποίο καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την φυγή από το όποιο πρόβλημα. Και σε μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα «θα κάνετε την ανάγκη φιλοτιμία». Για τους δεσμευμένους εκείνο που προέχει είναι η συμπαράσταση σε αγαπημένα πρόσωπα, με την ανάληψη καθηκόντων και την προσφορά σε όλα τα επίπεδα να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.





Οικονομικά
«Στη βράση κολλάει το σίδερο». Τα καλά νέα είναι πως θα έχετε την διάθεση να «παλέψετε με τα θηρία», επιτυγχάνοντας τελικά πολλούς από τους στόχους σας. Από αυτήν την άποψη, η χρονιά έχει στοιχεία προόδου, με επιπρόσθετο μπόνους το ξεμπλοκάρισμα καταστάσεων, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Το βασικό πλεονέκτημα σας είναι η τόλμη, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου οι άλλοι διστάζουν.
Παράλληλα όμως, ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε δυσεξιχνίαστες καταστάσεις, όπου ο ρόλος και οι προθέσεις κάποιων «ισχυρών» θα είναι το κλειδί της πορείας σας. Αν κατορθώσετε να τους πάρετε με το μέρος σας, τότε θα έχετε επιπλέον βοήθειες, ακόμη και αν ...δεν τις αξίζετε. Σε διαφορετική περίπτωση, ενδέχεται να βρίσκετε μπροστά σας «περίεργα» εμπόδια, που θα σας ταλαιπωρήσουν, αναγκάζοντας σας να ψάξετε τα βαθύτερα αίτια αυτής της κατάστασης.

Γ.Ρ
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved