Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/1

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg





Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο στο οποίο έριξε τα δίχτυα της παντού, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου σήμερα 12/1 στις 11:45 το πρωί για να κάνει έναν απολογισμό των… ψαριών.

Στις 13:17 το εξάγωνο με τον Δία θα επηρεάσει ευχάριστα και άκρως εποικοδομητικά έως αργά το απόγευμα. Η πρακτική και γενναιόδωρη διάθεσή μας θα γίνει μια απροσδόκητη υπηρεσία για τους άλλους, τους οποίους θα έχουμε την τάση να κανακεύουμε, να βοηθάμε και γενικότερα να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αισθανθούν καλύτερα και καλόβολα. Εννοείται πως αν «οι άλλοι» είμαστε εμείς, θα απολαύσουμε αναλόγως την τάση της ημέρας.

Στις 23:34 το βράδυ κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ερμή, το οποίο επηρεάζει από το απόγευμα, συνεχίζοντας την προηγούμενη επιρροή και θέτοντας στόχους που θα βοηθήσουν στην ιεράρχηση των αναγκών μας. Η ιδιαίτερα αναλυτική σκέψη μας αυτό το διάστημα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να κάνουμε όλες τις λίστες που χρειαζόμαστε, να καταγράψουμε γεγονότα ή υποχρεώσεις, ή ακόμα και να συντάξουμε μια ερωτική, φιλική, επαγγελματική επιστολή χωρίς καμία συναισθηματική φόρτιση.

Στις 13/1 στις 1:11 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα επηρεάζει από αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, δίνοντάς του άλλη μια πολύχρωμη πινελιά, αυτή τη φορά διαισθητική και με μεγάλη έμπνευση, κάνοντας το διάστημα ιδανικό για κάθε καλλιτεχνική ασχολία, για εξάσκηση Yoga, ή κάθε είδους χαλαρωτική γυμναστική με διαλογιστικές προεκτάσεις.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο πέρασμά της αφήνοντάς μας μέσα σε χαλαρούς ρυθμούς να λειτουργούμε χωρίς άγχος και πίεση, χρωματίζοντας τις δραστηριότητές μας με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και ικανότητα.

Στις 14/1 στις 2:37 η σύνοδος με τον Άρη αν και σε αρκετά προχωρημένη ώρα στην οποία δεν έχουμε δραστηριότητα, θα προκαλέσει σε όσους είναι ξύπνιοι ή δουλεύουν, ιδιαίτερη ένταση και αδιαλλαξία, μη μπορώντας να ελέγξουμε τα νεύρα μας.

Οι καβγάδες που προκαλούνται από αυτή την όψη δεν θα προλάβουν να ξεσπάσουν και γρήγορα η διάθεση θα αποκατασταθεί, αφού στις 3.58 κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ήλιο, του οποίου η ευχάριστη επιρροή θα μας συνοδεύσει ως το μεσημέρι.

Πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με δουλειές του σπιτιού, να φτιάξουμε ένα νόστιμο φαγητό και να δημιουργήσουμε όμορφες εκπλήξεις στους άλλους.

Στις 15.29 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, σπάζοντας το serie των ευχάριστων διήμερων, δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση και ανησυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved