11 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










20 έως 21 Αιγόκερω



Σύμβολο: «Ένας καθηγητής κρατά ανοιχτό στα χέρια του ένα αρχαίο βιβλίο με παράξενους χαρακτήρες».





Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει έφεση για βαθιές μελέτες και μια πραγματικά μεγάλη γνώση. Διαθέτει ένα οξύ και πολύπλοκο μυαλό, πρόθυμο να εργάζεται ακούραστα και ταυτόχρονα, μια πρωτότυπη εξυπνάδα ικανή να ανανεώσει παλιές γνώσεις, να δημιουργήσει καινούργιες θεωρίες και να ιδρύσει νέες σχολές σκέψης. Σε μια τέτοια περίπτωση, η επιτυχία μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία αλλά πάντα τα όσα προσφέρει ή δημιουργεί ο άνθρωπος θα υπηρετήσουν τις ανάγκες της προόδου της ανθρωπότητας, παρά τα προσωπικά του συμφέροντα.



Αν βοηθάει το ωροσκόπιο, αυτή η μοίρα μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη Μύηση ή ένα μεγάλο Έργο. Με αλλά λόγια, θα γεννήσει τον πνευματικό οδηγό παρά τον



καθηγητή.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη» Οδυσσέας Ελύτης





Χ.Δ.







Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η ονειροπόληση, η εξιδανίκευση καταστάσεων και οι φαντασιώσεις αναμένεται να κυριαρχήσουν στην προσωπική σας ζωή, η οποία συχνά θα είναι διανθισμένη με μελοδραματικά στοιχεία. Από μια ρεαλιστική σκοπιά, όλα αυτά φαίνονται μάλλον ως ...μπελάδες, αφού συνήθως συνδυάζονται με φαινόμενα απιστίας ή εθελοτυφλίας, ωστόσο παράλληλα μπορεί να σας οδηγήσουν στο κατώφλι μιας απόλυτης ευτυχίας, όπου η αγάπη πιασμένη χέρι-χέρι με την ποιητική διάθεση, θα υπερκεράσει συμβατικές προσδοκίες και υλικά συμφέροντα. Μάλιστα, οι πιο τυχεροί από εσάς ενδέχεται να βιώσουν καταστάσεις που μέχρι φέτος υπήρχαν μόνον στα πιο ...τρελά σας όνειρα. «Πρίγκιπες» ή «βασιλοπούλες», αναμένουν στο ...ακουστικό τους!





Οικονομικά



Αν και προβλέπονται κάποιες απώλειες εξ αιτίας της ...καλής καρδιάς σας, έχετε την δυνατότητα να πολεμήσετε και να κερδίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τολμώντας εκεί όπου οι άλλοι ολιγωρούν μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη ή να βάλετε τις βάσεις για μια αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία.





Γ.Ρ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved