11 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

 

 

Παπασταύρου Λίντα
11 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
11_jan

Γενικό προφίλ



Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη βοηθά στο να ληφθούν πρωτοβουλίες και να καμφθούν αντιστάσεις με σχετική ευκολία. Αν μάλιστα το θάρρος συνδυάζεται με γνώση του αντικειμένου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θεαματικά. Στα αισθηματικά, το πλησίασμα της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα και στον Κρόνο αναμένεται να συμβάλλει στην δημιουργία κάπως «μπερδεμένων» σχέσεων. Ωστόσο σε δημιουργικό επίπεδο, η σύμπλευση του φανταστικού με το πραγματικό, δεν είναι μόνον εφικτή αλλά και γόνιμη.





Κριός



Μέσα από το χώρο εργασίας καταφέρνετε να βγάλετε ένα προφίλ το οποίο σας δημιουργεί την ικανότητα να ηγηθείτε. Αισθηματικά, ίσως έχετε αφήσει πίσω σας το παρελθόν και με βήματα προσεκτικά οδηγείστε στο ασφαλές λιμάνι του μέλλοντος. Οικογενειακά ζητήματα ίσως αναζητήσουν λύση μέσα από ένα θεωρητικό πλαίσιο που θα θέσει διλλήματα και ερωτήματα. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως χρειαστεί να ρισκάρετε, προκειμένου να σώσετε μια φιλία.





Ταύρος



Σκεπτόμενοι τις συνέπειες αλλά και τις ευθύνες που έχετε επωμιστεί, καταλήγετε στο συμπέρασμα πως τα βήματα σας από τούδε και στο εξής πρέπει να είναι πιο προσεκτικά. Τόσο η ερωτική διάθεση όσο και η όρεξη για ζωή σας παρακινούν να αφήσετε στην άκρη τις συμβατικότητες και να περπατήσετε σε δρόμους άγνωστους γεμάτους περιπέτειες. Οι γεννημένοι του 1973 βεβαιωθείτε για τις προθέσεις τρίτων, προτού δώσετε την τελική σας ετυμηγορία.





Δίδυμοι



Στα αισθηματικά, ίσως προσπαθήσετε να κρατήσετε τα προσχήματα απέναντι σε κάποια πρόσωπα που σας κερδίζουν περισσότερο με το μυαλό τους παρά με την ομορφιά τους. Οικογενειακά, δίνετε ένα χέρι βοηθείας ενώ δεν αποκλείεται και εσείς με τη σειρά σας να λάβετε στήριξη. Οικονομικά, κάποια ξεχασμένη υποχρέωση ίσως σας κάνει να στερηθείτε ορισμένες απολαύσεις, προκειμένου να είσαστε συνεπείς. Οι γεννημένοι του 1966, προχωρήστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν πως παίρνετε το παιχνίδι επάνω σας.





Καρκίνος



Η ανάληψη ευθυνών και πρωτοβουλιών είναι κάτι που δεν σας διακρίνει, ωστόσο θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να το πράξετε. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σας βοηθά να κοιτάξετε μέσα στα προβλήματα και τελικά να βρείτε λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Αισθηματικά, ίσως καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη. Οι γεννημένοι του 1972, μην στρέφεστε προς τα πίσω, το ταξίδι τώρα αρχίζει.





Λέων



Η παρουσία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας δίνει την ικανότητα αλλά και τη θέληση να πάτε παρακάτω. Στα επαγγελματικά όμως, ίσως εμφανίζεστε λίγο πιο ανταγωνιστικοί από ό, τι πρέπει και αυτό δημιουργεί προβλήματα. Αισθηματικά, προσπαθείτε μέσα από τις κινήσεις σας να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το τι σημαίνει για εσάς. Οι γεννημένοι του 1981, μην πειραματίζεστε με πράγματα που δεν γνωρίζετε.





Παρθένος



Ο δρόμος που ακολουθείτε μπορεί να φαντάζει μοναχικός αλλά είναι ο κατάλληλος. Το τρίγωνο Ηλίου Άρη βοηθά στο να βγάλετε τις επαγγελματικές σας αρετές και κυρίως να δημιουργήσετε στον περίγυρο σας ένα αίσθημα ασφάλειας. Μέσα από τις φιλίες ίσως διαπιστώσετε πως κάποια άτομα θέλουν να σας βοηθήσουν και να δείξουν την ευγνωμοσύνη απέναντι στο πρόσωπο σας. Οι γεννημένοι του 1960, εστιάστε σε αυτό που αναζητάτε και τελικά θα το βρείτε.





Ζυγός



Θέματα πνευματικής αφύπνισης αλλά και οικογενειακής πειθαρχίας θα τεθούν σήμερα επί τάπητος. Έχοντας τη στόφα του εξισορροπιστή μέσα στη οικογένεια θα καταφέρετε να περάσετε μηνύματα και κυρίως να δημιουργήσετε τις υποθέσεις για τον απαραίτητο σεβασμό. Αισθηματικά ωστόσο, χρειάζεται να γίνεται πιο διαχυτικοί και κυρίως να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας με τέτοιο τρόπο που θα γίνουν από τη σχέση σας αντιληπτά. Οι γεννημένοι του 1969 δεν χρειάζονται μόνο λόγια αλλά και έργα.





Σκορπιός



Μέσα από τις γνωριμίες που κάνετε προφανώς καταλήγετε σε ένα πρόσωπο που, αν και δεν διαθέτει τα στάνταρ που έχετε κατά νου, εντούτοις κάτι σας μαγνητίζει. Επαγγελματικά, οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές είναι όμως από αυτές που χρειάζονται κάποιο κυνήγι και που απαιτούν χρόνο. Μέσα στο φιλικό περιβάλλον δημιουργείτε ένα κλίμα ευφορίας κι αυτό βοηθά στην αποβολή αρνητικών συναισθημάτων. Οι γεννημένοι του 1979 χρειάζεται μέσα στη σχέση σας να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια.





Τοξότης



Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα βοηθά να εσωτερικεύσετε πράγματα όμως η παρουσία του Άρη στην Παρθένο ίσως σας κάνει να τα βγάλετε προς τα έξω με έναν κάπως άκομψο τρόπο. Επαγγελματικά, αν και δείχνετε να μελετάτε κάποια πράγματα, τελικά το μυαλό σας κάπου αλλού ταξιδεύει. Ο Δίας, ο τυχερός κυβερνήτης σας, βοηθά στον τομέα της εργασίας να λάβετε μια αναγνώριση. Οι γεννημένοι του 1993 θα χρειαστεί να βελτιώσετε ζητήματα σωματικής και φυσικής κατάστασης.





Αιγόκερως



Η σημερινή μέρα θα διαδραματίσει ιδιαίτερο ρόλο στα ζητήματα εργασιών, αφού το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη βοηθά με τον πλέον πρακτικό τρόπο στη διευθέτηση υποθέσεων αλλά και στη γεφύρωση των χασμάτων. Στα αισθηματικά, φαίνεται πως ενώ μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, κάπου είσαστε επιφυλακτικοί. Μια συζήτηση μπορεί να έχει ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα. Οι γεννημένοι του 1966, μην αφιερώνετε χρόνο σε καταστάσεις που δεν αποδίδουν.





Υδροχόος



Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και επαγγελματικών αποφάσεων αποκτούν μια βαρύνουσα σημασία. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε περισσότερο το σύντροφο σας, έχοντας κατά νου πως δεν πρέπει να υποπέσετε σε ατοπήματα υπερβολών του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά, χρειάζεται να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς με περισσότερο μεράκι όπως στο παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1980 θα χρειαστεί κάπου να ανοίξετε την καρδιά σας.





Ιχθύες



Η συσσωρευμένη ενέργεια που έχετε μέσα σας διοχετεύεται δημιουργικά. Έτσι συζητήσεις, κλείσιμο εκκρεμοτήτων αλλά και μελέτη πάνω σε αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Αισθηματικά, αυτό που είναι αναγκαίο να αναλογιστείτε είναι μήπως τελικά με τη συμπεριφορά σας καταδυναστεύετε τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1983 θα σας δοθεί η δυνατότητα να έχετε τον τελευταίο λόγο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved