10 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
10 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










19 έως 20 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας πίθηκος κι ένας καθρέφτης».





Ερμηνεία: Ένα πολύ εύστροφο αλλά χωρίς καμιά πρωτοτυπία μυαλό, με μιμητικές ικανότητες, ταλέντο στο χορό, την παντομίμα και την κωμωδία. Ο άνθρωπος εδώ είναι συχνά μικροκαμωμένος, με χάρη κι ευκολία στην κίνηση. Προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και υιοθετεί εύκολα ξένες ιδέες και αντιλήψεις. Ο ίδιος όμως κατά βάθος παραμένει επιπόλαιος, ματαιόδοξος και φιλάρεσκος. Αν το ωροσκόπιο βοηθάει σαν σύνολο, μπορεί να είναι καλόγουστος στο ντύσιμο, ένας τύπος δανδή όπως ο «ωραίος Μπρούμελ». Στον οικονομικό τομέα, οι καρποί των κόπων του θα είναι καθυστερημένοι, ακόμη κι αν δουλεύει σκληρά, ενώ αντίθετα φαίνεται να είναι πιο τυχερός στον έρωτα.




Απόφθεγμα της μοίρας: «Το μυστικό της επιτυχίας; Να είσαι διαφορετικός από τους άλλους» Γούντι Άλεν



Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Φαίνεται πως στην χρονιά που ακολουθεί, τα συναισθηματικά-ερωτικά θέματα θα κλέψουν την παράσταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το «θέαμα» θα σας είναι πάντα αρεστό. Από τη μια πλευρά δείχνετε έτοιμοι και πρόθυμοι να ξανοιχτείτε στα πελάγη του έρωτα, αίροντας επιφυλάξεις και δικλείδες ασφαλείας. Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό για την ψυχολογία σας και θα συμβάλλει στο να ζήσετε ρομαντικές περιπέτειες και γενικότερα καταστάσεις όπου η φαντασία και η εξιδανίκευση μπορούν να αναπληρώσουν κάθε αντικειμενική αδυναμία ή έλλειψη. Το θέμα είναι πως αν πάρετε πολύ ...σοβαρά τον ρόλο σας, τότε ενδέχεται να πληγωθείτε ή να διαψευστείτε. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε πάνω σας τις ευθύνες ή τα προβλήματα των άλλων.



Οικονομικά



Η τύχη δεν σας λείπει αλλά είναι κρίμα να καρπώνονται οι άλλοι τα πλεονεκτήματα σας. Τα προβλήματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την στιγμή που θα εμπιστευθείτε τυφλά πρόσωπα με αδιευκρίνιστες ή παραπλανητικές προθέσεις. Γενικότερα θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τις συνεργασίες, διασφαλίζοντας όσο μπορείτε τα δικαιώματα σας.





Γ.Ρ



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved