9 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
9 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Αιγόκερω

Σύμβολο: Την βραδιά της 31ης Αυγούστου 1706, ενώ οι Γάλλοι μπαίνουν στο Τουρίνο, ο Πιέτρο Μίκα βάζει φωτιά στην πυρίτιδα που θ' ανατινάξει τους πάντες στον αέρα.





Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει σταθερά χαρίσματα: Ένα ακλόνητο θάρρος, που μπορεί να γίνει, πολλές φορές, πραγματικός ηρωισμός, μια απόλυτη αυτονομία και μια βαθιά αυτοπεποίθηση.



Πολύ πρωτότυπος και προικισμένος με μια αίσθηση της αλήθειας, ξέρει τι θέλει και δεν νοιάζεται για το τι σκέπτονται οι άλλοι. Αν το ρεύμα είναι μαζί του, μπορεί να γίνει ο αρχηγός, αν βρεθεί αντίθετα στο ρεύμα, θα είναι έτοιμος να αντισταθεί και να



πολεμήσει με ψυχραιμία. Μπορεί να νικηθεί μόνο με ένα ξαφνικό καταστροφικό χτύπημα γιατί είναι ευκολότερο να συντριβεί παρά να υποχωρήσει.



Παράλληλα όμως έχει το ελάττωμα να μιλά ή να ενεργεί πριν την κατάλληλη στιγμή, σε ότι διαλέξει να κάνει. Δύναμη θέλησης και κατάλληλη διαπαιδαγώγηση μπορεί να μετριάσουν αυτήν την ιδιότητα όχι όμως και να την εξαλείψουν. Ίσως λοιπόν, να τραβάει μπροστά όταν είναι πιο σοφό να μείνει στη θέση του ή να περιμένει όταν πρέπει να δράσει.



Εκτός από τις δυσκολίες της ζωής, πρέπει να φοβάται εκρήξεις και υλικές καταστροφές. Η δουλειά του μπορεί να συνδέεται με ορυχεία.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Έχω μια απάντηση. Έχει κανείς καμιά ερώτηση;» Γούντι Άλλεν





Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Τα διλήμματα ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις οικογενειακές ή προσωπικές σας υποθέσεις, θα κυριαρχήσουν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, αφού από την μια πλευρά οι πιέσεις και οι απαιτήσεις αυξάνονται και από την άλλη ο χρόνος δεν φτάνει για να καλύψετε επαρκώς και τους δύο τομείς. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να δώσετε προτεραιότητα στο κοινωνικό σας στάτους και τα καθήκοντα του, υποτιμώντας τον τομέα των σχέσεων σας, αναμένεται μια περίοδος σχετικής συναισθηματικής ...απραξίας! Αυτό δεν «απαγορεύει» τις εξελίξεις, απλά η ανάγκη κατοχύρωσης και αποκατάστασης ή συνοπτικά τα «πρέπει» είναι ισχυρότερα του «θέλω». Οι δεσμευμένοι πάντως, έχοντας ως αυτονόητα κάποια πράγματα που για τους υπόλοιπους είναι ζητούμενα, βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση.





Οικονομικά



Μία η άλλη... Με την Πανσέληνο να δεσπόζει στα γενέθλια σας, το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε έναν ισορροπημένο ισολογισμό, ύστερα όμως από διαρκείς... κλυδωνισμούς, με τα έσοδα να ισοφαρίζουν τα έξοδα στις «καθυστερήσεις». Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εξελίξεις σε περιουσιακά-κληρονομικά θέματα, όπου οι καταστάσεις πιέζουν για λύσεις. Θα τις έχετε, όχι όμως χωρίς να υποχωρήσετε μερικά στις διεκδικήσεις σας.





Γ.Ρ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved