Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 47' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 01' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 17° 49' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 31' 30" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΡΗΣ - 25° 13' 47" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 15' 18" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 24° 48' 35" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 17° 38' 26" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 26' 33" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 51' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 21° 48' 58" ΤΑΥΡΟΣ R

8 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

8 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Αιγόκερω

Ερμηνεία: Τα πλεονεκτήματα που δίνει αυτή η μοίρα είναι η ευστροφία και η κομψότητα, ωστόσο το άτομο θα πρέπει να προσέξει ώστε να μην κάνει κακή χρήση. Γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθεί από μια άσκοπη επιδειξιμανία και να προκαλεί την κοινή γνώμη, χωρίς να διαθέτει το ανάλογο υπόβαθρο, δηλαδή την ανεξαρτησία της σκέψης και το χαρακτήρα που να του δίνει το δικαίωμα ή την υποχρέωση να επαναστατεί.

Ως πνεύμα αντιλογίας ενδέχεται να αυθαδιάζει, ακόμη κι αν οι θέσεις που υποστηρίζει είναι φανερά εσφαλμένες. Σε μια τέτοια περίπτωση, η λίστα των ελαττωμάτων του μπορεί να...μακρύνει, εξαντλώντας την γκάμα του καιροσκόπου ή του προβοκάτορα.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά ενδιαφέρεται για το άμεσο και γρήγορο κέρδος, δεν συγκινείται από τις μακροχρόνιες προοπτικές της εργασίας και γι’ αυτό μπορεί να ασχοληθεί με στοιχήματα ή οτιδήποτε άλλο θεωρείται risky busines.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Η συνείδηση του ανθρώπου είναι σαν την οδοσήμανση σε έναν αυτοκινητόδρομο: του λέει τι δεν θα 'πρεπε να κάνει, αλλά δεν τον εμποδίζει να το κάνει».  

Frank A. Clark, Αμερικανός πολιτικός.  

Χ.Δ.

2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά


Μόνον ως «στενωπός» μπορεί να θεωρηθεί η τρέχουσα χρονιά, αφού χαρακτηρίζεται από χρονοβόρα μπλεξίματα και ατυχίες. Κάποια στιγμή θα νιώσετε πως έλκετε σαν μαγνήτης το πρόβλημα, γι' αυτό τουλάχιστον δεν θα πρέπει να «πηγαίνετε γυρεύοντας» και επιπλέον να ελέγχετε αν πίσω από μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία κρύβονται τελικά πτυχές που αντικειμενικά περιορίζουν τις δυνατότητες εξέλιξης της κάτω από ομαλές συνθήκες. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να «φορτωθείτε» τις ευθύνες του συντρόφου ή των προβλημάτων του, χωρίς να εισπράξετε κάποιο «ευχαριστώ».
Γενικότερα, οι εμπειρίες σας θα είναι σχετικά σκληρές αλλά από την άλλη εξαιρετικά ωφέλιμες, αφού θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις και συμπεράσματα για το ποιές είναι τελικά οι πραγματικές σας ανάγκες και τι ρόλο παίζουν οι άνθρωποι γύρω σας.

Οικονομικά


Απ' όλα έχει ο...μπαχτσές! Και τυχερά και πίκρες και ανατροπές, οπότε πάρα πολλά θα εξαρτηθούν από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σας.
Σε κάθε περίπτωση, είναι σκόπιμο να μην μπλέκετε τα προσωπικά σας με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά, διότι τότε θα οι πιθανότητες σας να βγείτε κερδισμένοι μειώνονται στο ελάχιστο.

Γ.Ρ.


ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved