Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 10/1

Σελήνη στον Καρκίνο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 10/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg_copy

H μυστήρια γυναίκα καταφθάνει γοητευτική και απαστράπτουσα στο φυσικό της περιβάλλον, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου σήμερα 7/1 στις 23:06 το βράδυ.

22΄ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 8/1, το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, δίνει στο βράδυ μια αίσθηση ζεστασιάς, θαλπωρής, άκρατου συναισθηματισμού και νοσταλγικής συντροφικότητας. Οι αγκαλιές δίνουν και παίρνουν ακόμα και αν δεν είναι χειροπιαστές.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 00:58 το τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει παράλληλα, απειλεί να αναστατώσει τη συναισθηματική ηρεμία με γκρίνιες και ξεσπάσματα, που θα έχουν σαν αφετηρία την κυκλοθυμία και την αίσθηση πως δεν λαμβάνουμε όσα πραγματικά μας αναλογούν και φυσικά καθορίζουν οι επιθυμίες μας.

Στις 13:23 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, φουντώνει την προηγούμενη τάση, με αποτέλεσμα το βράδυ να εξελιχθεί σε πιθανή απογοήτευση, για όσους έχουν συναισθηματικές εκκρεμότητες.

Η ένταση της Σελήνης θα μας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους και υπερευαίσθητους, καθώς προχωρά προς την κορύφωσή της.

Στις 9/1 στις 9.30 το πρωί θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο, σε μια πανσέληνο που αισθανόμαστε πάνω απ όλα, πως κάτι μας λείπει.

Για κάποιους είναι απλά μια αίσθηση, για κάποιους άλλους είναι μαχαίρι στην καρδιά.

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και όσοι έχουν δρομολογήσει τις ανάγκες τους, θα απολαύσουν έντονες στιγμές.

Στις 15:47 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει ως αργά το απόγευμα, μας προτρέπει μέσα στην ένταση να κινηθούμε διεκδικητικά, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας εκείνο που θα μας διευκολύνει να λύσουμε απορίες, που έχουν στοιχειώσει μέσα μας. Από τις τολμηρές κινήσεις μας εξαρτώνται οι απαντήσεις που περιμένουμε, οι οποίες ακόμα και αν δεν μας ικανοποιήσουν, τουλάχιστον θα φωτίσουν το δρόμο και το αδιέξοδό μας.

Στις 10/1 στις 4:24 το πρωί, η κορύφωση της επιρροής του τετραγώνου με τον Κρόνο ευτυχώς μας βρίσκει τους περισσότερους κάτω από τα ζεστά μας παπλώματα με τα βλέφαρα κλειστά. Για όσους δεν κοιμούνται, η επιρροή της θα φέρει απομόνωση, στην καλύτερη περίπτωση εγκράτεια και στη χειρότερη αυτολύπηση.

Όλο αυτό το ψυχόδραμα θα λάβει τέλος από τις 6:36 το πρωί και μετά, που η Σελήνη περνάει στον εμψυχωτικό Λέοντα, προσφέροντας εναλλακτικές και ελκτικές λύσεις.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved