7 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
7 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









16 έως 17 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος με κεφάλι σκύλου».

Ερμηνεία: Ένας πολύ... ανθρώπινος χαρακτήρας με πολλά από τα χαρίσματα του ζώου του συμβόλου. Από τον σκύλο, ο άνθρωπος εδώ, θα πάρει την πιστότητα που θα περάσει πολλές δοκιμασίες, όπως και τον γκρινιάρικο ή καβγατζίδικο χαρακτήρα που στο βάθος είναι άκακος. Συγχρόνως θα είναι καλός και μαλακός φίλος, λογικός, αποφασιστικός, σταθερός και ευφυής.

Θα είναι πειστικός και εύγλωττος, δυνατός στην επιχειρηματολογία, θα έχει καλλιτεχνικό, ίσως ποιητικό, ταλέντο, καλή φωνή και αίσθηση της αρμονίας και της μουσικής.

Αυτά τα χαρίσματα θα τον έκαναν καλλιτέχνη, αν μια υπερβολική ανάγκη για ακρίβεια και λεπτομέρεια δεν έδενε τα φτερά της έμπνευσης.

Υπάρχει κάποια σχολαστικότητα, κάποια τρέλα για την ανάλυση. Ότι δουλειά κι αν κάνει θα έχει τα σημάδια αυτής της τάσης. Στην τέχνη, για παράδειγμα, μπορεί να γίνει θαυμάσιος εκτελεστής μα δύσκολα δημιουργός.

Εκτός του καλλιτεχνικού τομέα, μπορεί να γίνει ο αγγελιοφόρος νέων επιστημονικών δογμάτων ή φιλοσοφικών συστημάτων. Αυτά θα φανούν από το ωροσκόπιο σα σύνολο.

Η τύχη θα του χαμογελάσει περισσότερο στις άλλες σχέσεις παρά στα αισθηματικά. Μπορεί να επιτύχει στη Νομική, την Διπλωματία ή την Πολιτική.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Δυο κανόνες: α) μην στενοχωριέσαι για μικροπράγματα, β) όλα είναι μικροπράγματα» Finn Taylor, Αμερικανός σκηνοθέτης.





Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η χρονιά αναμένεται να είναι εξαιρετικά περιπετειώδης με τα συναισθήματα να...πάλλονται και την αδρεναλίνη να φθάνει στα ύψη. Αυτό φυσικά είναι καλό για όσες ή όσους έχουν την διάθεση να τα παίξουν όλα για όλα, χωρίς να έχουν την πρόθεση για μια σταθερή σχέση. Αντίθετα, οι δεσμευμένοι θα κληθούν να διαχειριστούν πλήθος...ανισορροπιών και «σκιρτημάτων», είτε από την πλευρά του συντρόφου τους, είτε από την δική τους. Όλα φαίνεται να κινούνται στον αστερισμό της χειραφέτησης, με τις συμπεριφορές να «παίζουν» από την παραδοξότητα και το απρόβλεπτο, μέχρι την σπασμωδικότητα ή την νεύρωση.





Οικονομικά



Η διεκδίκηση είναι η λέξη κλειδί για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτώνται, ακόμη και τα πιο αυτονόητα. Όμως, παρ’ όλη την ένταση, τις διαφωνίες και την κούραση, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι θετικά σε αρκετές περιπτώσεις, με την υποσημείωση πως το δύσκολο τελικά δεν είναι να αποκτήσεις κάτι αλλά να το κρατήσεις. Όπως κι αν έχει πάντως, χρήματα από τα χέρια σας θα περάσουν...





Γ.Ρ






©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved