6 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
6 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









15 έως 16 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας άνδρας που ιππεύει ένα άλογο χωρίς χαλινάρι».

Ερμηνεία: Το σύμβολο είναι διφορούμενο. Μπορεί να σημαίνει ότι ο καβαλάρης ελέγχει το άλογο χωρίς τη βοήθεια υλικών πραγμάτων, ενεργώντας μαγικά με τη δύναμη της θέλησής του αλλά μπορεί να σημαίνει επίσης, ότι αυτή η ψυχή είναι παρασυρμένη από μια κατώτερη ενέργεια πάνω στην όποια η συνείδηση δεν έχει καμία δύναμη.



Το άλογο συμβολίζει τα τρία κατώτερα επίπεδα του ανθρώπου (κυρίως το φυσικό σώμα του) και η έλλειψη του χαλιναριού μπορεί να είναι ένδειξη μιας αχαλίνωτης λαγνείας. Ο τρόπος που θα εκδηλωθεί το σύμβολο εξαρτάται απ' το ωροσκόπιο σα σύνολο. Αν το ωροσκόπιο δείχνει καλό χαρακτήρα χωρίς να εμποδίζει την εύνοια της τύχης (καλές όψεις Δία και Ήλιου), ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για τις πιο μεγάλες επιτυχίες και η μοίρα αυτή μπορεί να δώσει το Δάσκαλο, το Μυημένο, τον Φωτισμένο. Θα υπάρχουν επίσης ένα είδος σωτήριας και εύστοχης διαίσθησης, ανεξαρτησία, ταξίδια και περιπέτειες.



Σε άτυχα ωροσκόπια οι μεγάλες φιλοδοξίες θα σημαίνουν κινδύνους για τους τολμηρούς. Κάθε εγχείρημα μπορεί να καταλήγει σε πίκρα.



Αν πάλι, ο άνθρωπος είναι λάγνος θα έχει μια ανέμελη, επικούρεια αντιμετώπιση της ζωής, αγάπη στα σπορ, την ιππασία και τις ιπποδρομίες.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Ο έξυπνος θέλει να μαθαίνει, αλλά ο ανόητος θέλει πρώτα να μαθαίνει τους άλλους» Άντον Τσέχοφ



Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η αστάθεια και η εναλλαγή καταστάσεων χαρακτηρίζουν την χρονιά, η οποία θα είναι μεν ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως «μεγάλες στιγμές». Κι αυτό γιατί φαίνεται πως τα κριτήρια των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι κυρίως ωφελιμιστικά ή με αιχμή την κοινωνικότητα και όχι τα «κλειστά» σχήματα. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι λοιπόν εφικτή, ενδέχεται όμως το έλλειμμα πάθους να οδηγήσει σε συναισθηματικά «ολισθήματα» είτε από την δική σας πλευρά, είτε από εκείνη του συντρόφου σας.





Οικονομικά



Στον επαγγελματικό τομέα, κάθε συνεργασία δείχνει δύσκολη και αν θέλετε να αποφύγετε οικονομικές ή άλλες «αβαρίες» είναι προτιμότερο να κινηθείτε μόνοι σας. Από εκεί και ύστερα, η χρονιά θα έχει πολλές «ανακατωσούρες» με την αβεβαιότητα να έχει συχνά το «πάνω χέρι» αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μάλλον θετικό, αφού η τύχη και οι βοήθειες δεν θα λείψουν. Σίγουρα όσες και όσοι δεν έχουν διάθεση για περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις θα «στριμωχτούν» κάποια στιγμή από τις εξελίξεις, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να αποκομίσουν κέρδη, είτε από «δουλειές του ποδαριού», είτε από πρωτοβουλίες με... άγνοια κινδύνου!





Γ.Ρ






©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved