5 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
5 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










14 έως 15 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας χριστιανός που στρέφει και το άλλο μάγουλο»





Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ θα πρέπει να καλλιεργήσει τα προτερήματά του, αφού μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός και αγαπητός, αν το θελήσει πραγματικά.



Η έμφυτη ευγένεια και οι γλυκείς τρόποι του, μπορεί να του δώσουν πολλούς ειλικρινείς φίλους, η ευφυΐα του είναι ανοιχτή στην αλήθεια και οι σπόροι της Ελπίδας και της Πίστης βρίσκονται βαθιά στην ψυχή του. Αν έχει πίστη στο Θεό, θα έχει προστασία και δικαιοσύνη. Αν όχι, οι δυσκολίες θα είναι μεγαλύτερες. Δεν πρέπει να τον τρομάζει η ανθρώπινη κακία αλλά να είναι άγρυπνος, σταθερός και να μη ξεπέφτει σε αντιθέσεις με αυτούς που δεν αξίζουν. Αν αντιδράσει με βία στη βία, με πονηριά στην πονηριά, δεν θα μπορέσει τελικά να πετύχει τίποτε το σπουδαίο, αντίθετα θα κατρακυλήσει σε έναν κόσμο που δεν του πρέπει.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Μια επένδυση στη μόρφωση αποδίδει τον καλύτερο τόκο» Βενιαμίν Φραγκλίνος





Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Στα χέρια σας κρατάτε ένα κλειδί που εσείς πιστεύετε πως ανοίγει την πύλη του Παραδείσου αλλά δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει απ’ ευθείας στην ...καταπακτή της κόλασης! Κι αυτό γιατί από την μια πλευρά δείχνετε πρόθυμοι για μια συναισθηματική επένδυση, ενώ από την άλλη η κρίση σας είναι αρκούντως θολή. Μπέρδεμα η «δουλειά» δηλαδή και κατά την διάρκεια της χρονιάς το πιθανότερο είναι να εμπιστευθείτε πρόσωπα που είτε δεν σας αξίζουν, είτε δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υπερβολικές προσδοκίες σας. Θα πρέπει λοιπόν να αφεθείτε μεν στην ευτυχία και τις λεπτές συγκινήσεις των φαντασιώσεων σας, χωρίς όμως να τις πάρετε και πολύ ...στα σοβαρά. Διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να νοιώσετε απατημένοι ή προδομένοι.





Οικονομικά



Όλα καλά, αρκεί να μην μπλέξετε τα προσωπικά σας με οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Η χρονιά έχει έναν ιδιαίτερο «αγωνιστικό» χαρακτήρα και σίγουρα πολλές από τις προσπάθειες σας θα ευοδωθούν, έστω και αν χρειαστεί να περάσετε «διά πυρός και σιδήρου». Θα ήταν όμως πραγματικά κρίμα αν τους καρπούς των κόπων σας τους αποδίδατε σε πρόσωπα που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας και ουσιαστικά ζουν παρασιτικά σε βάρος σας. Είναι προτιμότερο να προβείτε σε αγαθοεργίες, έχοντας γνώση όλων των παραμέτρων.





Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved