Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/1

Σελήνη στους Διδύμους
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα πορεύεται στο νέο έτος συνεχίζοντας τον παρθενικό πλανητικό της κύκλο, βρισκόμενη έξω από το κατώφλι του ζωδίου των Διδύμων σήμερα 5/1 στις 12:45 το μεσημέρι.

Στις 14:36 κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ουρανό, όψη που επηρεάζει από το αργά το πρωί, έως νωρίς το απόγευμα.

Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να επικοινωνήσουμε τα σχέδιά μας προς πάσα κατεύθυνση, να προβάλλουμε πρωτότυπες ιδέες, να δημιουργήσουμε εντύπωση και να κερδίσουμε αποδοχή και αναγνώριση. Ευνοούνται επίσης οι επιχειρηματικές κινήσεις και η σύναψη συμφωνιών με καινοτόμες και πρωτοπόρες ιδέες.

Στις 6/1 η επικοινωνιακή αυτή Σελήνη δεν συνδιαλέγεται στην πορεία της με άλλους πλανήτες, αφήνοντάς μας να οργανώσουμε τη σκέψη μας, καταστρώνοντας πολυμήχανα σχέδια που θα μας αποφέρουν ικανοποίηση.

Στις 7/1 στις 6:40 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη και μόλις λίγα λεπτά αργότερα στις 6:44, το τετράγωνο με τον Άρη θα μας οδηγήσουν ως το βράδυ σε πολλές δραστηριότητες, περιστοιχίζοντάς μας με ενέργεια, ζωντάνια, καλαισθησία και πρωτοβουλία.

Η αντιφατική συναισθηματική αίσθηση αυτού του διαστήματος, μπορεί να διευθετηθεί αν δεν εξωθήσουμε στα άκρα την ακατάσχετη επιθυμία μας, ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν νεύρα και απογοητεύσεις.

Στις 20:35 το βράδυ το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το απόγευμα μας βάζει σε μια διαδικασία αξιολόγησης, προσπαθώντας να δούμε ξεκάθαρα και ακριβοδίκαια τι είναι πραγματικό αυτό που μας ωθεί στην συνεχή αναζήτηση καινούργιων αξιών και τι είναι εκείνο που κάνει τις παλιές να ξεθωριάζουν.

Στις 21:22 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, εξάπτει τη φαντασία μας αλλά και τη διαίσθησή μας και βασιζόμενοι σε αυτές, κινούμαστε προς ερωτικές αβρότητες και ατμοσφαιρικές ιδανικές καταστάσεις.

Στις 21:52 η παράλληλη επίδραση της αντίθεσης με τον Ερμή, κλείνει το βράδυ με την αίσθηση πως το ανικανοποίητο μέσα μας δεν εναπόκειται στις προθέσεις των άλλων, αλλά στη δική μας στάση και συμπεριφορά, που πρέπει να φιλτράρουμε στη συνείδηση και στη διάκριση.

Στις 23:06 το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο αγαπημένο της περιβάλλον του Καρκίνου, όπου από εκεί θα πανσεληνιαστεί, προκαλώντας πολλές συναισθηματικές αναταραχές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved