4 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
4 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










13 έως 14 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας κηπουρός που αναμορφώνει ένα πάρκο, παραμελημένο για χρόνια, ξεριζώνοντας ζιζάνια, κλαδεύοντας και πετώντας τα σάπια».

Ερμηνεία: Εδώ ο άνθρωπος κρύβει μέσα του έναν σπουδαίο κριτή, πολεμιστή ή επαναστάτη νεωτεριστή. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πολιτικός ή δημοσιογράφος. Όποιο πεδίο δράσης κι αν διαλέξει, ο άνθρωπος θα πολεμήσει μ' επιτυχία το κατεστημένο.

Ως χαρακτήρας διακρίνεται από μια έμφυτη ειρωνεία που κυμαίνεται από το χιούμορ μέχρι τον σαρκασμό έναντι των αντιπάλων του και των ιδεών που αντιπροσωπεύουν.

«Άσσος» στο να ξεσκεπάζει την υποκρισία, θα είναι αδίστακτος στις αποκαλύψεις του, στοχεύοντας επιπλέον στην άρση των κοινωνικών προκαταλήψεων.

Δύσκολα γίνεται δημοφιλής αλλά οι άλλοι θα τον θαυμάζουν και θα τον φοβούνται.

Ο ρεαλισμός του δεν αποκλείει την αφοσίωση σ' ένα ιδανικό.

Ένας τομέας που του ταιριάζει είναι η Ιατρική (Νευρολογία ή Ψυχιατρική) και η Εθνολογία. Μπορεί ακόμη να είναι καλλιτέχνης ή ζωγράφος.

Απόφθεγμα της μοίρας: «Μάθε τι θα πει επανάσταση και ονόμαζέ την πρόοδο. Μάθε τι θα πει πρόοδος και ονόμαζέ την αύριο». Βίκτωρ Ουγκώ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Μόλις ξεκίνησε μια ιδιαίτερα γόνιμη χρονιά, με κύριο χαρακτηριστικό τον πλούτο των συναισθημάτων και το άνοιγμα σε νέες γνωριμίες. Και παρότι η «φλόγα» δεν λείπει, όλα αυτά θα συμβούν αβίαστα, χωρίς εμμονές και πειθαναγκασμούς. Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν για όσες ή όσους ψάχνουν μια νέα σχέση αλλά και οι υπόλοιποι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Η αναθέρμανση της προσωπικής ζωής, συνδυασμένη με νέα ενδιαφέροντα και το σπάσιμο της ρουτίνας, θα συμβάλλει σε πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Οικονομικά

Από την μια πλευρά φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί χωρίς αγώνα, από την άλλη όμως φαίνεται πως οι ουρανοί είναι μαζί σας. Τολμηρές πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια ραγδαία βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας και τελικά κόντρα στην γενικότερη κρίση να αποδείξετε στους άλλους και τον εαυτό σας πως όλα γίνονται όταν υπάρχει θέληση. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι έντονες συγκρούσεις, ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να «παλαβώσετε» από τις πιέσεις. Ξέρετε όμως ότι «δεν γίνεται ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αυγά».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved