3 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
3 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας Τάταρος τοξότης τραβά ένα φλεγόμενο βέλος».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να φτάσει στο μέγιστο βαθμό της επιτυχίας αρκεί να ξέρει που να σταματήσει, περιορίζοντας τον υπέρμετρο εγωισμό του και δίνοντας χώρο στους άλλους. Διψά για δύναμη, έχει ακούραστη ενεργητικότητα και την τάση να γκρεμίζει τις γέφυρες πίσω του. Διαθέτει ένα ηρωικό θάρρος που δεν είναι ποτέ αυτοσκοπός εφ' όσον όλες οι ενέργειες έχουν σαν στόχο μια ορισμένη φιλοδοξία. Χρειάζεται ωστόσο να εμποτιστεί με ανθρωπιστικές αρχές κι έναν αντίστοιχο κώδικα ηθικής, αφού ένας τέτοιος χαρακτήρας διαπνέεται από το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε για να φτάσει στο στόχο του. Αν η ηθική του το επιτρέψει δεν θα σταματήσει μπροστά σε καμία ακρότητα, προκειμένου να φτάσει στην κορυφή. Μπορεί ακόμη να ενδιαφέρεται για τις τέχνες ή τις επιστήμες ή άλλες πνευματικές δραστηριότητες αλλά κυρίως για να αναδειχθεί μέσα από αυτές.





Απόφθεγμα της μοίρας: «Ανάγκα και Θεοί πείθονται» Πιττακός ο Μυτιληναίος





Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Ο προσανατολισμός στα υλικά αγαθά και τις απολαύσεις θα αποδώσει καρπούς, φέρνοντας κοντά σας πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν άμεσα σε αυτό. Αν και η ποιότητα των συναισθημάτων είναι εξαιρετικά συζητήσιμη, θα είναι σχετικά εύκολο να επισημοποιηθεί μια σχέση και μέσα από αυτήν να βελτιώσετε την κοινωνική και οικονομική σας κατάσταση.



Γενικά, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι «ουκ εν τω πολλώ το ευ».





Οικονομικά



Οι προδιαγραφές σας είναι εξαιρετικές και αν αποφύγετε τις σπατάλες ή τις ακραίες επιπολαιότητες το τέλος της χρονιάς θα σας βρει κατά πολύ ισχυρότερους οικονομικά. Το βέβαιο είναι πως θα έχετε ότι βοήθειες ζητήσετε και θα περάσετε πολύ καλά, ακόμη κι αν τελικά σας μείνουν μόνον οι αναμνήσεις...



Παράλληλα όμως υπάρχει ο κίνδυνος μιας εξαπάτησης-κλοπής και καλό θα ήταν να μην ενδώσετε σε «αεριτζίδικες» προτάσεις και να διασφαλίσετε στα μέτρα του δυνατού την κινητή και ακίνητη περιουσία σας.





Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved