Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/1

Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg
Η μυστήρια γυναίκα μετά από τις έντονες πλανητικές περιπτύξεις με τις οποίες μας συνόδευσε και στο νέο χρόνο, βρίσκεται έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 3/1 16’ μετά τα μεσάνυχτα, με σκοπό να χαλαρώσει και να αφουγκραστεί.

Η σύνοδος με τον Δία στις 1:13 το πρωί που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας οδηγεί στα κρεβάτια μας με μια αισιόδοξη αίσθηση, πως όλα θα πάνε καλά.

Αντικρίζουμε τα γεγονότα και τους ανθρώπους με ευρύχωρη διάθεση, αισθανόμενοι την ανάγκη να απολαύσουμε τις καθημερινές προτροπές.

Ως το μεσημέρι η επιθυμία μας για ένα gourmet χορταστικό γεύμα, αλλά και η αγορά υλικών αγαθών θα αναπτερώσει την εγκλωβισμένη μας ενέργεια.

Στις 15:18 το μεσημέρι με την κορύφωση του τριγώνου με τον Πλούτωνα, αισθανόμαστε ως το βράδυ πως όλα θα γίνουν πιο κερδοφόρα, εάν επενδύσουμε σε συναισθηματικά ομόλογα σταθερής αξίας, εκφράζοντας τη συναισθηματική μας ισχύ.

Στις 4/1 στις 2:42 το πρωί κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Ήλιο το οποίο επιδρά επάνω μας σαν μια πρωτόγνωρη εναλλακτική θεραπεία που μας ανανεώνει ψυχικά και σωματικά.

Στις 12:49 το μεσημέρι το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας δημιουργεί από το πρωί μια διογκωμένη επιθυμία να εκφραστούμε με κάθε τρόπο, προσφέροντας δώρα, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα και μοιράζοντας συναισθήματα εντός ή εκτός σπιτιού.

Στις 18:38 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Άρη θα κλείσει την ημέρα με ιδιαίτερα χαρούμενη διάθεση, αφού θα έχουμε δραστηριοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση που αποφέρει ικανοποίηση, χαρά και απόλαυση.

Στις 5/1 στις 10:46 το πρωί, η μέρα ξεκινά με την επίδραση του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία σε συνάρτηση πάντα με τις προηγούμενες επιδράσεις, δεν βοηθά στον να συμμετέχουμε σε καμία δραστηριότητα που απαιτεί σημαντικές αποφάσεις, όπως επαγγελματικά ραντεβού, συμφωνίες, επισημοποιήσεις, υπογραφές.

Η τάση μας να βλέπουμε με ροζ γυαλιά τα πάντα είναι ανασταλτική για την μετέπειτα επιτυχία των σχεδίων μας.

Οτιδήποτε θελήσουμε να επικοινωνήσουμε αυτή την ημέρα ας το αφήσουμε για μετά το μεσημέρι, που η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στις 12:45, με σκοπό να αερίσει τα πάντα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved