2 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
2 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










11 έως 12 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, αγαπά τη ζωή στο ύπαιθρο και τη φύση ή γενικότερα την ηρεμία. Μια φλέβα «ευγενικού» αίματος υπάρχει μέσα του, έστω κι αν δεν το ξέρει.

Συγχρόνως, είναι δημιουργικός και ρεαλιστής και έχει την ικανότητα να κάνει τη δουλειά του με ζωντάνια και χωρίς ρουτίνα, έχοντας αρμονική αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Η βασική του αδυναμία έγκειται στην αξιολόγηση των οικονομικών μεγεθών και σε υλικό επίπεδο μπορεί να χάσει πολλά εξ αιτίας αυτής της τάσης.

Στις σχέσεις του, ώρες-ώρες μπορεί να δείχνει υπερβολική επιφυλακτικότητα και κατά βάθος διαπνέεται από μια γλυκιά μελαγχολία κι έναν ακραίο ρομαντισμό.

Η ηθική του υπόσταση είναι το κλειδί της εξέλιξης του. Αν η επιδεξιότητα του γίνει «κατεργάρικη», τότε θα το πληρώσει με κάποιο τρόπο. Ούτε ο ρομαντισμός του αποκλείει τη λαγνεία, ενώ η επιφυλακτικότητά του

μπορεί να τον κάνει «μουλωχτό».

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Μην δίνετε τα άγια στα σκυλιά και στους χοίρους τα μαργαριτάρια» Ιησούς ο Ναζωραίος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός σας ανοίγουν τον δρόμο για νέες περιπέτειες και είναι βέβαιο πως μπορείτε να πετύχετε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Ουσιαστικά ανοίγει ένας νέος κύκλος στην προσωπική σας ζωή κι αυτό φυσικά «εξυπηρετεί» περισσότερο τους αδέσμευτους παρά τους δεσμευμένους, οι οποίοι θα βρεθούν μπροστά σε επίμονα διλήμματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλείστε να συνδυάσετε διαφορετικές ενεργειακές ποιότητες, αποτυπωμένες σε πρόσωπα ή καταστάσεις, όπως για παράδειγμα μια σχέση με υλικά πλεονεκτήματα αλλά και μια ...ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας ή μια «δυνατή» σχέση με άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο. Και όσον αφορά τις χαρές και τις λύπες, μάλλον θα διαδέχονται η μια την άλλη

Οικονομικά

Η χρονιά θα έχει έντονες διακυμάνσεις, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να «δέσετε» ούτε τις επιτυχίες, ούτε τις αποτυχίες. Κάθε «αγώνας» είναι ντέρμπι και κρίνεται στο «γήπεδο», ανεξάρτητα με το ποιός χρήζεται ως φαβορί.

Υπάρχει όμως και ένα ακόμη λεπτό σημείο. Ο κίνδυνος μιας εξαπάτησης-κλοπής ή μιας απώλειας εξ αιτίας λανθασμένων εκτιμήσεων είναι ορατός, γι’ αυτό φροντίστε να πάρετε όλα τα δυνατά μέτρα ασφαλείας. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μην εμπιστεύεστε πρόσωπα που εμφανίζονται ως «ειδικοί» ή «σωτήρες», αφού το πιθανότερο είναι να έχουν άλλα στο μυαλό τους.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς όλη αυτήν την «πονηρή» ενέργεια που κυριαρχεί στον προσωπικό σας ουρανό, αρκεί να είναι μόνον για την προφύλαξη σας...

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved