1η Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

1η Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










10 έως 11 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας βασιλιάς, φορώντας την κορώνα του και καθισμένος στο θρόνο του, παίρνει μια επιστολή από έναν αγγελιοφόρο η πρεσβευτή».

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα δημιουργεί προσωπικότητες που επιθυμούν την δύναμη, μια

θέση πολιτική, μια διπλωματική σταδιοδρομία ή οποιοδήποτε πόστο κοντά στους δυνατούς. Δίνει όλα τα ηθικά ή ...ανήθικα χαρακτηριστικά που απαιτούνται γι’ αυτό, όπως εχεμύθεια, επιφυλακτικότητα, προσοχή, σοφία αλλά και πονηριά, διγλωσσία ή ότι άλλο χρειαστεί. Θα υπάρχει, επίσης, η υποστήριξη από υψηλά πρόσωπα.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Ο φρόνιμος άντρας ποτέ δεν κοινοποιεί δυσμένειες και ελαττώματα, αλλά μόνο αρετές και εύνοιες που χρησιμεύουν για να έχει φίλους και να συγκρατεί τους εχθρούς»

B.Gracian

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Καλείστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας βλέψεις κι αυτό το «στοίχημα» δεν θα κερδηθεί ποτέ αν δεν δώσετε «χώρο» και στις δύο τάσεις. Από την μια οι υποχρεώσεις και από την άλλη τα δυνατά συναισθήματα δημιουργούν «ακραία καιρικά φαινόμενα» στην ζωή σας, πολύ περισσότερο αν τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι και ερωτικοί σύντροφοι και συνέταιροι. Θα πρέπει λοιπόν να συντονιστείτε, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις, κάτι που προϋποθέτει τον μέγιστο βαθμό ευελιξίας και τις ελάχιστες εμμονές.

Το πιθανότερο είναι πάντως να βιώσετε έντονες καταστάσεις, τόσο στα «πάνω», όσο και στα «κάτω» τους.

Οικονομικά

Το να κάνετε διαρκώς «του κεφαλιού σας» δεν είναι βέβαια μια σοφή επιλογή, αφού σε αρκετές περιπτώσεις η επιμονή σας θα σας ρίξει στα ...βράχια! Από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο πως θα έχετε εμπνεύσεις στην σωστή κατεύθυνση, τίποτε όμως δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε παράλληλα και την υπομονή να ακούσετε τις επιφυλάξεις ή τις παρατηρήσεις των άλλων και ιδιαίτερα όσων εμπλέκονται στα σχέδια σας, χωρίς ίσως να το ...γνωρίζουν!

Γενικά, πρόκειται για μια χρονιά, όπου όλα «παίζονται», μια χρονιά με έντονα χαρακτηριστικά, οξείες διεκδικήσεις και υψηλό ρίσκο. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητες σας, συνδυάζοντας μάλιστα τον δυναμισμό με τις διπλωματικές αρετές.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved