31 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
31 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










9 έως 10 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Μια λευκή κουκουβάγια»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι σοφός και μορφωμένος, υπερευαίσθητος, μελαγχολικός ή απαισιόδοξος, μερικές φορές κατηφής αλλά πάντα με αυτοκυριαρχία, ωραίος και υποστηρικτής των αδυνάτων, προσεκτικός κι επιφυλακτικός. Είναι καλός κυνηγός ιδεών και οραματιστής γι’ αυτό μπορεί να διακριθεί στον αποκρυφισμό ή οποιαδήποτε έρευνα απαιτεί δομημένη και βαθειά σκέψη.

Η τάση του να ζει στην νύχτα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερο ένστικτο απέναντι σε άγνωστους κινδύνους, ωστόσο θα πρέπει να έχει πάντα τον νου του για παγίδες και αντικατοπτρισμούς.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Η διαίσθηση γίνεται ολοένα και πιο ζωτική στη νέα εποχή της πληροφορίας, ακριβώς επειδή υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα» J.Naisbitt

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, αφού έλκετε ή έλκεστε από πρόσωπα με ιδιορρυθμίες αλλά και ξεχωριστά προσόντα. Γενικά, οι σχέσεις σας θα διέπονται από μια διαφορετικότητα ή παραδοξότητα και από αυτήν την άποψη είναι πιθανόν να βιώσετε καταστάσεις που... ποτέ δεν υποψιαζόσαστε ή με συντρόφους που σας εξιτάρουν με τον εξωτικό τους «μανδύα». Και αυτού του τύπου οι σχέσεις μπορεί να αντέξουν στον χρόνο, παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι θα πρέπει ίσως να κυριαρχήσετε πάνω στις έντονες τάσεις χειραφέτησης από οτιδήποτε το συμβατικό.

Οικονομικά

Πολλές φορές θα βρεθείτε σε θέση «κυνηγού», επιχειρώντας να πετύχετε δύσκολους στόχους. Κι αν η ιστορία δεν τραβήξει σε μάκρος, το πιθανότερο είναι να τα καταφέρετε. Στην πορεία σας βέβαια θα υπάρξουν έντονες διεκδικήσεις που θα επιφέρουν ρήξεις με άτομα τα οποία είτε έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, είτε αντικειμενικά είναι ανταγωνιστές σας.

Αν πάλι βρεθείτε σε θέση «θηράματος», τότε θα πρέπει να επιστρατεύσετε τα καλά σας αντανακλαστικά, ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες απώλειες. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια χρονιά με εντάσεις και «σκαμπανεβάσματα», αξιοσημείωτες επιτυχίες αλλά και ενδεχόμενες ζημιές, εξ αιτίας των ριψοκίνδυνων επιλογών σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved