Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/12 έως 3/1

 

 

Πρωτοχρονιά με Σελήνη στον Κριό

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 31/12 έως 3/1

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα φοράει τα γιορτινά της και με ενθουσιώδη διάθεση σαν να εξοφλεί ένα χρέος, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 31/12 στις 11:50 το πρωί.

Λίγες ώρες πριν από την υποδοχή του νέου χρόνου, ετοιμάζεται να μας παραδώσει κάτω από την επιρροή της στον καινούργιο, επισημαίνοντας το φορτίο που μας ακολουθεί και επικεντρώνεται στις σημαντικές πλανητικές θέσεις στα παρορμητικά ζώδια.

Η επιρροή της Σελήνης λοιπόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς, επιφυλάσσει γενικά μια βαριά ψυχολογία.

Στις 13:28 το μεσημέρι η κορύφωση της συνόδου με τον Ουρανό, θα μας επηρεάζει ως το βράδυ με ποικίλα συναισθήματα. Οι αντιδράσεις μας θα είναι άμεσης δράσης όποιο συναίσθημα και αν αφορούν. Δεν κρατάμε τίποτα μέσα μας σαν να θέλουμε να ξεβράσουμε κάθε κατάλοιπο. Ο τρόπος που θα το κάνουμε μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, εκπλήξεις και διαπληκτισμούς, αλλά θα είμαστε ανυποχώρητοι απέναντι σε κάθε τι που μας πιέζει και μας εγκλωβίζει. Το ίδιο θα κάνουμε και για κάθε συναίσθημα χαράς το οποίο θα εκφράσουμε με παρορμητικά, αυθόρμητα και αφοπλιστικά. Η διάθεσή μας θα μας σπρώχνει στη ρήξη των κατεστημένων και στην χάραξη νέας πορείας και ανατρεπτικών αλλαγών.

Στο ρεβεγιόν τα συναισθήματα θα είναι έντονα και ασυγκράτητα, αφού την πρώτη ημέρα του χρόνου στις 2:25 το πρωί, η Σελήνη υποδέχεται το νέο χρόνο βρισκόμενη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη θα επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, ενώ τα φιλιά της ανταλλαγής ευχών για άλλους θα είναι παθιασμένα από αγάπη και για άλλους από ανάθεμα, για όσα έχουν συμβεί. Οι ώρες χρειάζονται προσοχή στα τυχερά παιχνίδια στα οποία τείνουμε να φανατιστούμε και σε κάθε σκέψη, που μπορεί να γίνει εμμονή.

Στις 8:14 το πρωί κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ήλιο που ως το απόγευμα θα σηματοδοτήσει εσωτερικές συγκρούσεις σκεφτόμενοι με ιδιαίτερη αγωνία την πορεία μας στο μέλλον, ακόμα και τη γενικότερη δυσαρέσκεια που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα.

Στις 17:02 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη έρχεται να μας αναπτερώσει το ηθικό, κλείνοντας την ημέρα με τάση να αποδεχτούμε τα όσα έχουμε και να αισιοδοξούμε πως θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε εκείνα που μας λείπουν.

Στις 2/1 στις 6:56 το πρωί το τρίγωνο με τον Ερμή ξεκινά την ημέρα με ξεκάθαρη σκέψη, χωρίς δισταγμούς και πισωγυρίσματα, κάνοντας διαρκώς σχέδια, σκεφτόμενοι τρόπους διαφυγής από τα προβλήματα και οργανώνοντας τη ζωή μας με νέες ιδέες και ενδιαφέροντα. Ιδανικό διάστημα για την πραγματοποίηση μιας μακρόσυρτης λίστας από στόχους για το νέο χρόνο.

Στις 21:01 το βράδυ η αντίθεση με τον Κρόνο, μας κάνει από το απόγευμα να αισθανόμαστε την μεγάλη ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και στους άλλους. Συνειδητοποιούμε πως οι δοκιμασίες εκτός από ψυχολογικό βάρος μας δίνουν και μια λυτρωτική διέξοδο.

Στις 22:06 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κλείνει το πρώτο Σεληνιακό διήμερο του έτους με ισχυρή φαντασία, έμπνευση και δημιουργικές προτροπές. Η ωθητική δύναμη της Σελήνης στον Κριό αποδεικνύεται πολύτιμη για την είσοδό μας στο νέο χρόνο, αφού σίγουρα σηματοδοτεί μια νέα αρχή και νέα ξεκινήματα, ακριβώς ότι χρειάζεται η περίσταση.

Στις 3/1 πλέον, 16’ μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, για να δώσει τα πρώτα μαθήματα υπομονής, σταθερότητας, ασφάλειας και διεκδίκησης, για τον καινούργιο χρόνο.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved