30 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
30 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










8 έως 9 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Via Crucis»

Ερμηνεία: Τα χαρίσματα αυτής της μοίρας είναι μεγάλη ταπεινοφροσύνη μπροστά στον Θεό και μια αξιοπρεπής στωικότητα απέναντι στον αγνώμονα κόσμο. Ο άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίζει και να υπομένει τις δυσκολίες με ήρεμο κουράγιο, χωρίς να προσπαθεί να τις αποφύγει γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι να χρεωθεί με ακόμη περισσότερες.

Επομένως, στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου χωρίς εσωτερικές αναζητήσεις ή υψηλούς πνευματικούς στόχους, η επιθυμία για υλικές απολαύσεις ενδέχεται να αποβεί άτοπη, με τον επιπρόσθετο κίνδυνο, της κατάρρευσης κάτω από το βάρος του «σταυρού» των προβλημάτων.

Σ' ένα πνευματικό άτομο όμως, αυτή η μοίρα φέρνει την ανταμοιβή στις προσπάθειες του ανθρώπου, μια ανταμοιβή που στην ουσία της «δεν είναι του κόσμου τούτου», όχι δηλαδή οι γήινες απολαύσεις αλλά η σοφία.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο άνθρωπος δεν στερείται ούτε των υλικών αγαθών, ωστόσο αν παρ’ ελπίδα επικεντρωθεί σε αυτά, τότε θα χάσει το πλεονέκτημα του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Θεός συνεργός, πάντα ποιεί ραδίως» - Όταν ο Θεός είναι συνεργός, όλα τα κάνει εύκολα. Μένανδρος







Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η ζωή μπορεί να σας φέρει κοντά σε αναγνωρισμένες προσωπικότητες, όμως η εικόνα που έχετε για τους άλλους και γενικότερα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας δεν είναι και τόσο καθαρή, με συνέπεια, είτε τις λανθασμένες επιλογές, είτε τους λάθος «συναγερμούς». Επιπλέον σε κάποιες περιπτώσεις θα νοιώσετε προδομένοι ή παγιδευμένοι, ιδιαίτερα από γυναίκες που εμπιστεύεστε.

Στον αντίποδα, μπορεί να ζήσετε εξαιρετικές στιγμές, είτε σε αισθησιακό επίπεδο, είτε μέσα από μια σχέση που έχει πάνω απ’ όλα πνευματικό περιεχόμενο και κινείται πέρα από ίντριγκες και δολοπλοκίες!



Οικονομικά



Όντας σε μια «Πλουτώνια» φάση είναι μάλλον απαραίτητο να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Η ευκολία της προσαρμογής σας στα νέα δεδομένα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας αφού κάθε «κόλλημα» ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά ...ανθυγιεινό για την τσέπη σας. Ένας ακόμη σκόπελος που καλείστε να αποφύγετε είναι η εμπλοκή σας με πρόσωπα άγνωστων προθέσεων και πολύ περισσότερο με «σκοτεινούς» κύκλους που ακόμη κι αν σας υποστηρίξουν είναι βέβαιο πως απεργάζονται τα δικά τους σχέδια. Είναι σκόπιμο επίσης να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν την αξίζουν. Το θέμα μιας εξαπάτησης θα είναι ανοικτό σε όλη την διάρκεια του 2012 κι αν είναι να χάσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα δωρίσετε σε πρόσωπα ή φορείς που τα χρειάζονται πραγματικά.





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved