29 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
29 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










7 έως 8 Αιγόκερω

Σύμβολο: .«Ένα ποτάμι, με την μια όχθη ομαλή και αμμώδη και την άλλη απότομη και βραχώδη».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, «κόβει» τη ζωή του σε δύο μέρη. Το ένα χαρακτηρίζεται από εξωστρεφείς δραστηριότητες, περιπέτειες και έντονη κοινωνική ζωή, ενώ το άλλο διαπνέεται από εσωστρέφεια, ανάπτυξη πνευματικών ενδιαφερόντων και αδιαφορία για τον εξωτερικό κόσμο. Το ποιά από τις δύο τάσεις θα εμφανιστεί πρώτη και ποιά δεύτερη, εξαρτάται από το σύνολο του ωροσκοπίου, σε κάθε περίπτωση πάντως οι αστρολογικά «κρίσιμες» ηλικίες των 30 ή των 40 χρόνων, ορίζουν το σημείο μετάβασης από την μία στην άλλη «όχθη».
Ανάλογη είναι και η διάσταση στον χαρακτήρα του, με τα εξωστρεφή στοιχεία να συνοδεύουν την εποχή της εξωτερικής δράσης και τα εσωστρεφή εκείνην της εσωτερικής ενατένισης.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το ταλέντο του ανθρώπου αναπτύσσεται μέσα στην απομόνωση, ο χαρακτήρας του όμως διαμορφώνεται μέσα στις τρικυμίες της ζωής» Γκαίτε







Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Καλείστε να βαδίσετε μέσα σε ένα σχετικά ομιχλώδες τοπίο, όπου ούτε οι δικοί σας στόχοι είναι ξεκάθαροι αλλά ούτε και οι προθέσεις των άλλων. Από την μια ο ρομαντισμός και η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων θα συμβάλλουν σε άκρως ευτυχισμένες στιγμές, από την άλλη όμως τίθεται σαφέστατα ένα θέμα εμπιστοσύνης, είτε από την δική σας πλευρά, είτε από εκείνην των συντρόφων σας. Το βέβαιο είναι επίσης ότι πρόκειται να γνωρίσετε ιδιαίτερους και αξιοσημείωτους ανθρώπους με τους οποίους η όποια σχέση θα θυμίζει ...αίνιγμα!





Οικονομικά



Η χρονιά αναμένεται να είναι καταλυτική, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που όλες οι παλιές υποθέσεις κλείνουν για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε ένα νέο πεδίο δράσης. Καλό θα ήταν βέβαια να συντονιστείτε από μόνοι σας σε αυτό το κλίμα και να μην περιμένετε να «συρθείτε» από τα γεγονότα. Κι αυτό γιατί στον οικονομικό τομέα οι διαδικασίες «κάθαρσης» μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και μια μηδενιστική φάση, η οποία αν προκύψει παρά την θέληση σας θα είναι μάλλον επώδυνη. Σε κάθε περίπτωση πάντως όχι μόνον θα ανακάμψετε οικονομικά αλλά επιπλέον θα διαπιστώσετε πως ο κόσμος στον οποίο ζούσατε μέχρι τώρα δεν σας αντιπροσώπευε πραγματικά, προχωρώντας έτσι σε μια πλήρη αναβάπτιση.





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved