Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/12

 

 

Σελήνη στους Ιχθύες

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα λίγο πριν την εκπνοή του παλιού χρόνου, ονειρεύεται και αναπολεί γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 29/12 στις 1;46 το πρωί.

Στις 2.27 το εξάγωνο με τον Δία θα επηρεάσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες, φέρνοντας αλτρουιστικές σκέψεις στο μυαλό και διάθεση υλοποίησής τους.

Ως το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για οποιαδήποτε φιλανθρωπική ενέργεια, για βοήθεια σε συνανθρώπους μας, φίλους, γνωστούς και γενικότερα σε όποιον μας τη ζητήσει. Η ανάγκη να προσφέρουμε να είναι έντονη και ακόμα πιο έντονη θα είναι η χαρά και η πληρότητα που θα αισθανθούμε.

Στις 15:28 το μεσημέρι κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν και ως το βράδυ. Η τάση μας για ενδοσκόπηση θα είναι πανίσχυρη και οι σκέψεις θα ακούγονται στο μυαλό μας σαν gong, που παράγει ήχους αυτογνωσίας και αυτοκριτικής.

Οι ώρες αυτές είναι ιδιαίτερα ευεργετικές αφού μας δίνουν την ευκαιρία να απομακρυνθούμε λίγο, πολύ ή και για πάντα από τα κενά που έχουμε δημιουργήσει στις συνειδήσεις και τις ζωές μας.

Λίγο αργότερα στις 15:56 η παράλληλη επιρροή του εξαγώνου με τον Ήλιο δίνει στις σκέψεις και τις αναζητήσεις μας επίγνωση και παραδοχή, χωρίς να μας βυθίζει σε απογοητεύσεις και παρακμιακές αντιδράσεις. Η ενέργειά μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και πολλοί θα θελήσουν να μοιραστούν την εσωτερική χαρά τους με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς, οργανώνοντας μια υπέροχη βραδιά.

Στις 30/12 στις 11:40 το πρωί, το κλίμα αλλάζει με το τετράγωνο με τον Ερμή που προκαλεί εκνευρισμό και διάφορους διαπληκτισμούς λόγω έντασης. Το διάστημα χρειάζεται ψυχραιμία και επιβολή διότι στις 15:38 το μεσημέρι κορυφώνεται η αντίθεση με τον Άρη, μια όψη που συνδυαστικά δίνει απογοήτευση και θυμό.

Ως το βράδυ λοιπόν αυτής της ημέρας που δεν θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε όπως την προηγούμενη, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που κινούμαστε, συμπεριφερόμαστε, ή κάνουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Η Σελήνη στους Ιχθύες παραδίνεται εύκολα σε αντιθέσεις και εντάσεις, με αποτέλεσμα πολλοί να ξεσπάσουν και άλλοι να απομονωθούν, εγκλωβίζοντας το θυμό τους.

Στις 31/12 στις 11:50 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Κριό για να μας οδηγήσει από αυτό το ζώδιο στον καινούργιο χρόνο, δίνοντάς μας μια γεύση της εγρήγορσης και της αμείωτης προσπάθειας, που θα δοκιμάσουμε με όλους τους τρόπους και όλες τις αντιδράσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved