28 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
28 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










6 έως 7 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Η Σφίγγα».

Ερμηνεία:

Ο οραματιστής Charubell δίνει σαν σύμβολο το λαβύρινθο, μια εικόνα εξίσου καλή. Όλο το ζώδιο του Αιγόκερω είναι βασικά ένας λαβύρινθος και αυτή η μοίρα τονίζει μια επιστημονική και μηχανολογική ικανότητα που αξίζει πραγματικά τον τίτλο του Δαίδαλου. Όμως ο άνθρωπος είναι ο κατασκευαστής ή το θύμα του λαβύρινθου; Είναι ιδιοφυΐα ή μπερδεμένος και εγωιστικά μυστικοπαθής;

Η Σφίγγα συμβολίζει το ίδιο καλά το «αίνιγμα» αυτής της μοίρας. Θα είναι

αυτό το αίνιγμα υλικό ή πνευματικό; Θα υπάρχει πολιτική η προσωπική πλεκτάνη;

Αν το άτομο είναι γυναίκα, θα είναι εκπληκτική στο να κρατάει συγχρόνως, πολλούς υποψήφιους για την καρδιά της, να τους παίζει στα δάχτυλα, να εξοργίζει την ανδρική τους αξιοπρέπεια με τη ζήλια και την περιέργεια που θα εμπνέει. Θα είναι ίσως ραδιούργα αλλά παιχνιδιάρα με σπινθηροβόλο πνεύμα. Οι άνδρες θα τη σέβονται και

θα φοβούνται μήπως πέσουνε στα δίχτυα της. Μερικοί μπορεί να τρελαθούν από ζήλια, να διακινδυνέψουν πολλά και να χάσουν την ελευθερία τους.

Τα ίδια όμως μπορεί να συμβούν και αν πρόκειται για άνδρα, αφού κι αυτός ακολουθεί μια ανάλογη πολιτική.

Αν πάλι το «αίνιγμα» της μοίρας ανήκει στην κυριότητα της επιστήμης, τότε η «Σφίγγα» μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά του φυσικού κόσμου ή την πύλη για το

υπερπέραν.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πρέπει να έχετε θάρρος γιατί το αύριο ίσως είναι καλύτερο».Θεόκριτος







Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η ισχυρή τάση ονειροπόλησης ή φυγής από τα τετριμμένα, ενδέχεται να σας οδηγήσει σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις και εξιδανικεύσεις προσώπων ή καταστάσεων. Από αυτήν την άποψη ένας μεγάλος έρωτας είναι στο «πλάνο» σας, μόνο που το πιθανότερο είναι να μείνει ανεκπλήρωτος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ζήσετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές, οι περισσότερες όμως από αυτές δεν θα αντέξουν την συνέχεια τους στον «πραγματικό» κόσμο και την καθημερινότητα. Φυσικά θα υπάρξουν και οι εξαιρέσεις, όπου κάποιες ή κάποιοι θα ζήσουν πραγματικά ένα παραμύθι με «πρίγκιπες» ή «βασιλοπούλες» και μακάρι να ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία. Για την πλειοψηφία πάντως φαίνεται πως τελικά τα καλά θα έρθουν κυρίως μέσα από φιλικές γνωριμίες, οι οποίες θα συμβάλλουν σε μια πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή.





Οικονομικά



Πολλοί από εσάς θα πάτε για «μεγάλα ψάρια» αφού πιστεύετε πως με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες της περιόδου, η μόνη πραγματική λύση είναι ένα «άλμα» ακόμη κι αν έτσι ρισκάρετε το να χαθούν όλα και να μείνετε στο μηδέν. Σίγουρα έχετε τύχη σε μια τέτοια προσπάθεια, αρκεί παράλληλα να «δέσετε» και την υποστήριξη στο εγχείρημα σας από κύκλους ή πρόσωπα που έχουν την γνώση και την δύναμη, όχι βέβαια χωρίς ανταλλάγματα. Διαφορετικά, μπορεί να σκοντάψετε σε ισχυρά συμφέροντα με τα οποία θα είναι δύσκολο να διαπραγματευτείτε και να διαπιστώσετε στην πορεία πως τελικά υπάρχουν πολλοί σκαμμένοι «λάκκοι» που θα πρέπει να υπερπηδήσετε.





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved