27 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
27 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










5 έως 6 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένας βοσκός κάθεται ανάμεσα στα πρόβατα και τα σκυλιά του, ενώ ένας λύκος παραμονεύει στο βάθος».

Ερμηνεία: Εδώ, από την μια πλευρά έχουμε τον καλό βοσκό. Έναν άνθρωπο προορισμένο να διευθύνει, αθώο σαν πρόβατο και πιστό σαν σκύλο, αισθηματία με «τσαγανό», έτοιμο να θυσιαστεί γι' αυτούς που αγαπάει.
Από την άλλη όμως, οι σχετικά βίαιες καταστάσεις που θα ζήσει και η αρπακτική διάθεση των άλλων ενδέχεται να τον μετατρέψουν σε έναν σκληρό εκτελεστή, που ο ρεαλισμός του αγγίζει τα όρια της θηριωδίας. Αυτός είναι ο «λύκος».
Και το θέμα βέβαια είναι, να μην «μπερδεύονται» οι δύο τύποι χαρακτήρων και εμφανίζεται ο καθένας τους σε λάθος τόπο και χρόνο.
Γενικά πάντως, ο άνθρωπος έχει εξαιρετική δύναμη και αν δεν έχει ιδιαίτερα δυσμενές ωροσκόπιο, η επιτυχία θα έρθει έστω και καθυστερημένα ή «διά πυρός και σιδήρου».

Το απόφθεγμα της μοίρας:



«Η υπομονή έχει τα όριά της. Αν πάει πολύ μακριά, φτάνει τα όρια της δειλίας». George Jackson





Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, θα σας επιτρέψει να ζήσετε πολλές όμορφες στιγμές, με τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις ωστόσο, να είναι ...ολίγον μπερδεμένες! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα αναφορικά με την ελευθερία και την χρήση της. Το σημαντικό είναι πάντως πως κάθε αίσθημα μοναξιάς φεύγει μακριά, είτε αυτό προέρχεται από μια ιδιαίτερη προσωπική ζωή, είτε από την συμμετοχή σας σε ομάδες-συλλόγους.





Οικονομικά



Πρόκειται για μια μάλλον αγχωτική χρονιά με πολλαπλές ευθύνες, ωστόσο όταν στο τέλος της κάνετε ταμείο, μάλλον θα χαμογελάτε. Ακόμη κι αν η κούραση σας δεν έχει το «πρέπον» αντίκρισμα, η εκκαθάριση παλαιών υποθέσεων και υποχρεώσεων θα σας επιτρέψει να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Στον επαγγελματικό τομέα θα αναλάβετε επιπλέον αρμοδιότητες, κτίζοντας μια καριέρα με πολύ πιο ουσιαστικές προοπτικές. Αν και τα «μπράβο» ή τα «ευχαριστώ» που θα εισπράξετε θα είναι ελάχιστα, εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η διοικητική ωρίμανση σας, μέσα από την άσκηση εξουσίας. Φροντίστε μόνον να αποδίδετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει, χωρίς να τις φορτώνεστε όλες εσείς.





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved