25 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
25 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










3 έως 4 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Ένα διακοσμητικό σχέδιο που εικονίζει δύο χτένες ή δύο τσουγκράνες».

.

Ερμηνεία: Νους προικισμένος με κρίση και διαίσθηση, διαύγεια και ακρίβεια. Το άτομο έχει τόσο ισχυρή θέληση, που στην πραγματικότητα τίποτε δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο. Ένα επιπλέον ατού είναι η αγάπη προς την ομορφιά και το ωραίο.

Όμως, έχει τις ίδιες πιθανότητες να ακολουθήσει είτε τον δρόμο της «Αρετής», είτε εκείνον της «Κακίας».

Μπορεί να έχουμε τον μεγάλο μυημένο ή τον αντίθετα ένα άτομο που κινείται στο κοινωνικό περιθώριο, έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορεί να λατρέψει την τέχνη για την τέχνη ή να παίζει άσκοπα με την ρηχή ματαιοδοξία της επιφανειακής κομψότητας.

Μπορεί τέλος να γίνει ο φάρος των κατατρεγμένων αλλά κι εκείνος που θα χρησιμοποιήσει τον φόβο για να ελέγξει και να εξουσιάσει τους άλλους.



Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Όσο πιο πολύ μεγαλώνεις το φόβο για τα ναρκωτικά και το έγκλημα, τους μετανάστες και τους εξωγήινους, τόσο περισσότερο ελέγχεις τους ανθρώπους». Νοάμ Τσόμσκυ





Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Από την μια πλευρά η ζωή σας προσκαλεί να ζήσετε τα ...πάντα κι από την άλλη εσείς δείχνετε να έχετε «κολλήσει» σε καταστάσεις του παρελθόντος ή συναισθήματα που σας βαραίνουν. Φυσικά έχετε κι εσείς τα δίκια σας, το θέμα όμως είναι πως αν δεν απεμπλακείτε από όλα αυτά, διακινδυνεύετε να χάσετε όχι μόνον το σήμερα αλλά και το αύριο, το μεθαύριο και ...πάει λέγοντας! Αν χρειαστεί λοιπόν να ρίξετε «μαύρη πέτρα» μην διστάσετε να το κάνετε.

Από εκεί και ύστερα όλα θα βρουν τον δρόμο τους κι εσείς μετά την «καθαρτήρια» διαδικασία θα είστε ουσιαστικά ελεύθεροι να φτιάξετε την ζωή σας όπως την θέλετε.





Οικονομικά



Φαίνεται πως μια φάση της ζωής σας τελειώνει, για να αρχίσει φυσικά η επόμενη. Και μέσα στα πλαίσια αυτού του μηδενισμού και της επακόλουθης επανεκκίνησης είναι λογικό να υπάρξουν κρίσιμες ανακατατάξεις και απώλειες, είτε άμεσα οικονομικές, είτε έμμεσα, εξ αιτίας δραστικών αλλαγών στην επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη πλευρά οι πιο τυχεροί κι εκείνοι που έχουν την υποστήριξη των ισχυρών μπορεί να αποκτήσουν σημαντικά πλεονεκτήματα, στα πλαίσια πάντα των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων.

Ο τελικός απολογισμός αναμένεται να είναι θετικός, πολύ περισσότερο αν αφήσετε για πάντα πίσω σας «βαρίδια» και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved