Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/12

 

Σελήνη στον Αιγόκερω

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα φορώντας τα καλά της μέσα στο εορταστικό πνεύμα, απαγγέλει σε αυστηρό τόνο τα κάλαντα, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω σήμερα 24/11 στις 15:48 το μεσημέρι.

Φιλοδοξεί να επιβληθεί στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, δημιουργώντας στη διάθεσή μας μια εγκράτεια, που ξεκινά από την κατανάλωση φαγητού, ποτού και γλυκών, μέχρι τους γνωστούς τρόπους εκτόνωσης των ημερών.

Αρχικά το τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 16:25 διογκώνει την επιθυμία, δίνοντας υπερβολική διάσταση στη γενναιόδωρη διάθεσή μας. Το παράλληλο όμως τετράγωνο με τον Ουρανό στις 17:00 δηλώνει πως κάθε υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε έξαλλες καταστάσεις, που θα πιθανά να αλλοιώσουν το ευχάριστο κλίμα. Για πολλούς οι εσωτερικοί προβληματισμοί δεν συνάδουν με τη γιορτινή ατμόσφαιρα και μπορεί να προκληθούν εκνευρισμοί ή καταστάσεις διαφωνίας, ιδιαίτερα αν εμπλακούμε σε αδιέξοδες συζητήσεις. Όσοι αμφιταλαντεύεστε για το αν θα πάτε ή όχι στο σημερινό ρεβεγιόν, προτιμήστε το όχι διότι ακολουθεί στις 20:06 το βράδυ η επιρροή μιας δύσκολης Νέας Σελήνης. Η σύνοδος λοιπόν της Σελήνης με τον Ήλιο, για πολλούς θα σηματοδοτήσει την αρχή εσωτερικών συγκρούσεων, οι οποίες συνοδεύονται από τύψεις, ενοχές, νοσταλγία και αρκετά κυκλοθυμική και υπερβολική διάθεση. Το γεγονός αυτό αφορά περισσότερο από όλους τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του Ζυγού και του Κριού, ενώ ακολουθούν οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι έχοντας όμως και πλεονεκτήματα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες των Ιχθύων, Παρθένου, Ταύρου και Σκορπιού που αναμένεται να απολαύσουν το ρεβεγιόν τους.

Οι υπόλοιποι θα αφεθούν στη μοίρα του προσωπικού τους ωροσκοπίου.


Στις 25/12 ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 3:42 το πρωί κορυφώνεται η σύνοδος με τον Πλούτωνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ και για όσους ξενυχτούν επιφυλάσσει μια βαριά διάθεση στα πιο ενδόμυχα κομμάτια των προαναφερθέντων ζωδίων και σημείων. Γενικότερα η αίσθηση θα είναι πως η μεταμόρφωση σε κάποια κομμάτια της ζωής μας θα είναι αναγκαία και επιτακτική.


Τα Χριστούγεννα ως τις 23:12 το βράδυ θα κυλήσουν με δεύτερες σκέψεις μέσα μας, παρά τη φαινομενική ευδιαθεσία που θα επιδεικνύουμε λόγω ημερών.


Από αργά το απόγευμα όμως, το τρίγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται στις 23:12 το βράδυ θα κλείσει αυτά τα Χριστούγεννα με πολλή αυτοπεποίθηση για κάποιους και με συγκρατημένη αισιοδοξία για όλους, σκεφτόμενοι τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε από την επόμενη κιόλας μέρα έως το τέλος του χρόνου.


Στις 26/12 στις 15:35 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει ώρες πριν, θα σκοτεινιάσει τη διάθεση σαν ξαφνική μπόρα, αισθανόμενοι συνεχείς εναλλαγές στη διάθεση και μία τάση αυτοκριτικής.


Από την ψυχολογική αυτή τραμπάλα θα μας κατεβάσει η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο στις 19:15 το απόγευμα, η οποία κατόπιν θα μας ανεβάσει στα ουράνια, μιας νέας ανατρεπτικής προοπτικής.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved