24 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
24 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










2 έως 3 Αιγόκερω

Σύμβολο: «Το χάλκινο φίδι του Μωυσή».

Ερμηνεία: Όποιος ξέρει το μυστικιστικό νόημα της λέξης «φίδι», μπορεί να πάρει μια ιδέα για το είδος αυτής της επιρροής. Ο άνθρωπος εδώ είναι φορέας μιας εξαιρετικής δύναμης. Ξεχειλίζει από ζωντάνια και θ' αντέξει στις κακουχίες, τις αναποδιές και τις εξωτερικές προσβολές, δείχνοντας μια εκπληκτική ικανότητα διαφυγής από κάθε δύσκολη θέση. Είναι προσεκτικός, σοφός, εισχωρεί βαθιά στη γνώση, έχει διάθεση και ειλικρίνεια και ξέρει να δρα εύστοχα και ακαριαία.
Πολλές σταδιοδρομίες είναι ανοιχτές: Φυσικές Επιστήμες, Ιατρική, Τέχνες και Γράμματα, Διπλωματία και πολιτική. Αναμένονται επίσης μακροβιότητα και κοινωνική επιτυχία.
Αν το ωροσκόπιο σα σύνολο δείχνει μια «διαστροφή» αυτών των δώρων, τότε μπορεί να έχουμε μια αρρωστημένη δυσπιστία, υποκρισία και σχεδόν ολική έλλειψη αξιοπρέπειας και ειλικρινείας.



Το απόφθεγμα της μοίρας:



«Η επιστήμη είναι γι' αυτούς που μαθαίνουν, η ποίηση γι' αυτούς που ξέρουν». Βίλχελμ Ράιχ





Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η δύναμη της άδολης αγάπης είναι στις ...προσταγές σας! Ευχάριστα βιώματα και εξιδανικευμένα αισθήματα θα σας «ανεβάσουν» στα ουράνια, ακόμη κι αν το αγαπημένο σας πρόσωπο βρίσκεται μακριά. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να κρατήσετε σε μια άκρη του μυαλού σας την πιθανότητα να πρόκειται για ένα ωραίο παραμύθι που κάποτε θα τελειώσει, όχι απαραίτητα με happy end.
Πρακτικά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης ή αν προτιμάτε απιστίας και μια μελλοντική διάψευση θα μπορούσε να σας πληγώσει σκληρά.
Γενικότερα πάντως πρόκειται για μια χρονιά εκδήλωσης ευγενικών συναισθημάτων, είτε αυτά απευθύνονται σε πρόσωπα που πάσχουν ή υποφέρουν, είτε στο πρόσωπο του έρωτα σας.





Οικονομικά



Σίγουρα η τύχη είναι με το μέρος σας, για να την αξιοποιήσετε όμως στο μέγιστο βαθμό θα πρέπει ίσως να εγκαταλείψετε κάποια από τα ποιοτικά στάνταρντς που σας συνοδεύουν. Αν –εν ονόματι του στυλ ή του πρεστίζ σας- κλείνετε διαρκώς τα μάτια μπροστά στις εύκολες λύσεις, πάτε γυρεύοντας να σας μείνουν μόνον οι ...δύσκολες!
Κατά τα άλλα, σε αρκετές περιπτώσεις θα φερθείτε αρκετά γενναιόδωρα σε πρόσωπα που δηλώνουν πως έχουν την ανάγκη σας, χωρίς ενδεχομένως να το αξίζουν. Καλή καρδιά!





Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved