23 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
23 Δεκεμβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





1. Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










2η μοίρα Αιγόκερω

Σύμβολο: "Δύο δίδυμοι".

Αποδιδόμενες τάσεις: Συναίνεση, συλλογική εργασία

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα βρίσκεται σε' αντίφαση με τις γενικές τάσεις του ζωδίου και ειδικά ως προς τα «τείχη» που συχνά υψώνουν οι Αιγόκεροι για να προστατέψουν το σύστημα τους. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τύπο Αιγόκερω με χαρακτηριστικά Ζυγού και η ανάγκη-επιθυμία μιας συνεργασίας είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο βαδίζει. Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι στενά δεμένος με έναν άλλο άνθρωπο, με έναν «αδελφό» είτε πρόκειται για συγγενικό πρόσωπό, είτε για φίλο, είτε απλά για την ...αδελφή ψυχή! Η συμπόρευση ενδέχεται να είναι τόσο όσον αφορά σε υλικούς στόχους, όσο και σε ένα είδος «πνευματικού διδύμου». όπως λέει η παράδοση για τον Ορέστη και τον Πυλάδη.

Ακόμη και σε ένα ωροσκόπιο ...κλέφτη, μπορεί να δείχνει έναν «συνεταιρισμό», να μην «δουλεύει» δηλαδή μόνος του.

Το άτομο χαρακτηρίζεται επίσης από μια αξιοσημείωτη πολυπραγμοσύνη, συνδυασμένη με αποφασιστικότητα και πίστη στους σκοπούς του, πνευματική ευφορία κι ένα χάρισμα διπλωματίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις: Είτε να οδηγήσει σε μια λαμπρή σταδιοδρομία ή να φθαρεί σε καθημερινές ίντριγκες και διπλοπροσωπίες, χωρίς αντίκρισμα.



Το απόφθεγμα της μοίρας:



«Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο» Λαϊκή παροιμία





Χ.Δ.





2. Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά



Η τύχη είναι με το μέρος σας και αν μη τι άλλο αναμένεται να έχετε πολλές όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια της χρονιάς, διανθισμένες με «υψηλές» γνωριμίες και πλούσια κοινωνική ζωή. Και η θετική ανταπόκριση των άλλων μπορεί να σας φέρει στην πλεονεκτική θέση του να μπορείτε να ...διαλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος υποψηφίων. Φυσικά η αξιολόγηση είναι αποκλειστική αρμοδιότητα σας και είναι εκείνη που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν να μην σπαταλήσετε την τύχη σας αδιαφορώντας πρακτικά μπροστά στις όποιες προσφορές, ούτε όμως και να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό καταστρατηγώντας τις βασικές αρχές σας. Μέτρο χρειάζεται κι όλα θα πάνε ...υπέροχα!





Οικονομικά



Άστρο λαμπρό σας οδηγεί και στα οικονομικά-επαγγελματικά θέματα, όπου θα έχετε τις ευκαιρίες που σας αξίζουν και επιπλέον μια διακεκριμένη υποστήριξη στις προσπάθειες σας. Ωστόσο όλα αυτά θα πρέπει να τα δείτε ενταγμένα στο πλαίσιο μιας ουσιαστικής αλλαγής στόχων και προτεραιοτήτων. Διαφορετικά, αν δηλαδή μείνετε στα ...ίδια και τα όμοια, κινδυνεύετε να αιφνιδιαστείτε από τις εξελίξεις και να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξουν «άκρες» αλλά πλέον θα μιλάμε για μια «επιτυχημένη διάσωση» και όχι για την εντυπωσιακή πρόοδο σας.





Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved