Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/12

 

Σελήνη στον Τοξότη

 

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/12

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg_copy

Η μυστήρια γυναίκα φοράει το πιο ανέμελο χαμόγελο και κόντρα στις αντιξοότητες χτυπάει ενθουσιωδώς την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 22/12 στις 14:03 το μεσημέρι.

Στις 15:13 το μεσημέρι κορυφώνεται η επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό, η οποία από το πρωί έχει ξεσηκώσει τη διάθεση γεμίζοντάς μας ως το απόγευμα με περίσσια ενεργητικότητα. Το κέφι που προκαλεί η όψη αυτή μας βγάζει από την γενικότερη κατήφεια και μας προτρέπει να πρωτοτυπήσουμε κάνοντας διαφορετικά πράγματα που θα ανεβάσουν τη διάθεση. Λόγω του ότι οι μέρες είναι από τη φύση τους χαρούμενες, η όψη αυτή τονώνει την αισιοδοξία και μας βοηθά να ξεφύγουμε από στεγανά και κατεστημένα.

Λίγο αργότερα στις 17:54 το απόγευμα το εξάγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ως το βράδυ, μας συναρπάζει και μας βρίσκει να οργανώνουμε το ρεβεγιόν κάνοντας ψώνια και αγοράζοντας δώρα στους αγαπημένους μας. Ακόμα και οι πιο freak των Χριστουγέννων ακολουθούν ασυνείδητα την επιρροή, βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Στις 23/12 στις 5:10 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή, θα κάνει την ημέρα ως το μεσημέρι άκρως επικοινωνιακή, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά για ευχές και συζητήσεις και γενικότερα θα σκεφτόμαστε τρόπους που θα αποφορτίσουν από αρνητικές σκέψεις και συμβάντα.

Στις 19:31 το απόγευμα κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι έως το βράδυ, σαμποτάροντας την ως τώρα καλή διάθεση. Ο εκνευρισμός που δημιουργεί η όψη φέρνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες στις οποίες καλούμαστε να απολογηθούμε ή να δικαιολογηθούμε. Το γεγονός αυτό μας στενοχωρεί, σκεφτόμενοι πως κάποιοι άλλοι όχι μόνο δεν μας αποδέχονται, αλλά επιπλέον μας υποτιμούν.

Στις 24/12 παραμονή Χριστουγέννων, η Σελήνη μας χαρίζει ευχάριστο κλίμα.

Στις 12:03 το μεσημέρι κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, κάνοντάς μας ως το μεσημέρι να φιλοσοφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και να κάνουμε μια σύντομη αυτοκριτική για τη χρονιά που φεύγει.

Στις 13:36 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας φέρνει νοσταλγικές μνήμες και γλυκαίνει τις σχέσεις μας με τους άλλους, επιδρώντας σαν πετιμέζι στην καρδιά.

Στις 15:48 η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω αλλάζοντας το σκηνικό, δημιουργώντας άλλες εικόνες, εξίσου ενδιαφέρουσες και προτρεπτικές.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved